2-etagers suite

2-etagers suiter med balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Suiten består af to etager. I stueplan er der opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i sovesofa, badeværelse med bruser og toilet samt terrasse. Ovenpå er der soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med badekar og toilet samt balkon. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. En flaske vand er i suiten ved ankomsten. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine. Tv med internationale kanaler på begge værelser. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-suite

Deluxe-suiter med balkon og delvis havudsigt. Suiten består af et soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. Kaffemaskine med kapsler. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler på begge værelser. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-suite

Familie-suiter med balkon. Suiterne består af et soveværelse og opholdsrum og er udstyret med blandt andet legetelt, tavle samt små stole og borde, mod forespørgsel kan suiten også udstyres med højstol og puslebord. Der er også reserverede solstole ved poolen. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa og fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar med velkomstpakke. En flaske vand findes i suiten ved ankomst. Kaffemaskine med kapsler. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler på begge værelser. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. På badeværelset er der Landis børneartikler med sæbe, lotion, shampoo og hårbørste. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Hvis du booker en familie-suite, kan du også spise morgenmad i restauranten La Palmera og hvis du tilkøber All Inclusive, er der tre middage inkluderet i løbet af et ophold på mindst 7 nætter i à la carte-restauranten La Palmera.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

Suite

Suiter med balkon. Suiten består af et soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler på begge værelser. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.
Hvis du bor i en suite og tilkøber All Inclusive, indgår der en middag i à la carte-restauranten La Palmera i løbet af et ophold på mindst 7 nætter.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.