Bahia Principe Fantasia Tenerife

apollo mondo one of a kind

Bahia Principe Fantasia Tenerife – et unikt familieparadis, der byder på magisk underholdning og uforglemmelige aktiviteter i eventyrlige omgivelser. Hjertelig velkommen til et All Inclusive hotel langt ud over det sædvanlige, og som selvfølgelig er et af vores udvalgte Apollo Mondo One of a Kind hoteller!


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Familie-suiter for 2-5 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter med delt pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lejligheden havde en god størrelse og indretning
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,3 km
Til centrum: 950 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Apollo Mondo One Of A Kind hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife i Golf Del Sur på øens sydøstkyst inviterer dig til en ekstraordinær familieferie. Her loves fantastiske shows, fede aktiviteter og en håndfuld restauranter at besøge. Og slottet midt i området sætter barren højt for en unik ferie. Vil du gøre noget anderledes, kan du bestille en overnatning i eventyrslottet, mod betaling.

Poolområde og strand
Hotellet har lækre områder til solbadning og svømning med i alt syv pools, heraf to separate børnepools og en infinity pool for voksne. For børn er der også et plaskebassin med vandrutsjebaner. Mindst en stor pool og en børnepool er opvarmet om vinteren, november til april til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller kan lånes, poolhåndklæder kan lejes mod et depositum. Poolbar. Hvis du vil nyde dagen fra en balinesisk seng, er det muligt, mod betaling.

Hotellet ligger tæt på havet, men den nærmeste strand, som er en stenstrand, er omkring 1,3 kilometer væk. Familievenlige sandstrande kan findes i El Medano lidt øst for hotellet eller i Los Cristianos lidt længere mod vest. Du kan komme til begge strande i bil på ca. 15-20 minutter.

Madoplevelser
Hotellet har fem restauranter, to serverer internationale buffeter og tre à la carte restauranter, en grillrestaurant og en med smag fra Italien og retter fra Japan. For børnene er der en særlig buffet med en række velsmagende børnefavoritter. Hvis du vil spise i en af à la carte-restauranterne, skal du reservere bord på forhånd. I de japanske og italienske restauranter er dresscoden lange bukser eller pæne shorts til mænd, i grillrestauranten lange bukser til mænd. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne.

Udover restauranterne har hotellet fire barer, der tilbyder forfriskninger og kølige drinks fra morgen til sen aften, en poolbar, en lobbybar, en sportsbar og Castel-baren.

Fantastiske shows og underholdning
Aftentiden tiltrækker hotellets professionelle shows. To shows om ugen er inkluderet i prisen. Vil du se mere, kan du købe billet på hotellet. For alle børn i alderen 3-12 år er der en børneklub, der drives i hotellets regi, med engelsktalende personale. Teenagere i alderen 13-17 år har deres egen klub, hvor de kan hænge ud og socialisere med jævnaldrende. I løbet af dagen tilbydes en række forskellige aktiviteter såsom karaoke, temafester og isfester.

Træning og velvære
Hotellet har spa med sauna, indendørs pool og mulighed for en række behandlinger mod betaling. Fitnessrum og en multibane, samt sportsaktiviteter såsom bordtennis, dart, yoga og zumba. Hvis golf er din passion, er der en golfbane kun få hundrede meter fra hotellet.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Parkering mod betaling. Hotellet består af flere forskellige bygninger og et eventyrslot.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmad i buffetrestauranten Echiede, kl. 07.00-10.30
 • Frokost i buffetrestauranten Echiede, kl. 13.00-15.00
 • Middag i buffetrestauranten Echiede, kl. 18.30-22.00
 • Måltider i buffetrestauranten Dreams Factory ved poolen, kl. 12.30-18.00
 • Tre middage om ugen i en af à la carte-restauranterne Landón, Paradiso eller Nemuru, kl. 18.00-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Apollo Mondo One Of A Kind
 • Unikke hoteloplevelser
 • Gennemtænkt helhed og atmosfære
 • Nøje udvalgte af Apollo
 • Altid minimum 3 stjerner