Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 527 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Ligger godt har en god strøelse, dejlig værelser og personale.
-
Det er en omer med at i har gjort det til børnefamilier, de lame og støjer uden hensyntagen til andre gæster især ved poolen dels med store bade adresser /badedyr m.v. og unødigt randen på gangene. vi talte med andre gæster der også er kommet på hotellet igennem årene.

Bekræftet køb : 2020-03-29


8 ud af 10

+
God beliggenhed, venligt personale.
-
Ved alle værelser burde der være gratis parasol og saftyboks, og drikkevand. Gerne ismaskine på hver etage.

Bekræftet køb : 2020-03-15


10 ud af 10

+
Køkkenet & Frida var utrolig hjemsomme med glutenfri mad til min kone. Den første tjener vi mødte sagde godt nok "everything is gluten free", men os narrede han ikke. Da vi først fik kontakt til kokken, var der ingen problemer. Tværtimod var de som sagt utrolig søde og hjælpsomme. Tænker i ligeså godt kan skrive et stykke om glutenfri mad på hotellets beskrivelse, når de nu er så dygtige til det.
-
Kan ikke komme i tanke om noget at forbedre. Hotellet opgraderer løbende over forventning. Det var vores tredje besøg på Atlantic Holiday

Bekræftet køb : 2020-03-15


9 ud af 10

+
hav udsigt nordisk stil og der var roligt
-
puds de store vinduer oftere hold maden varm i buffet hotellet sku have stole man kunne låne til brug på stranden ved siden af. stranden ligger øde hen da café er lukket og det var den der stod for sol stole. Jeg ville ha været glad for at kunne låne en stol/drømme seng så hotel til brug dernede.

Bekræftet køb : 2020-03-15


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-15


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Fitnessrummet.

Bekræftet køb : 2020-03-15


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Flere sportsaktiviteter

Bekræftet køb : 2020-03-15


10 ud af 10

+
Lille hotel, god beliggenhed og fin service.
-
Forslag: petanque bane.

Bekræftet køb : 2020-03-15


8 ud af 10

+
Kender det hele.
-
Den ene uge vi var der var der så mange børn at vi dårligt kunne bade fordi de sprang i vandet kastede bolde samt råbte og skreg, man kunne måske lukke halvdelen af poolen af til børn når der er mange. Livredderen gjorde ikke noget.

Bekræftet køb : 2020-03-15


10 ud af 10

+
Har været på hotellet før for ca 30 år siden. Det er blevet moderniseret og er blevet SÅ dejligt. En stor fornøjelse at bo der med min familie, vi fejrede at jeg fyldte rundt så vi var 12 afsted. Vi kommet helt sikkert tilbage.
-
Har ingen forslag, der er SÅ dejligt.

Bekræftet køb : 2020-03-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

475 bedømmelser
Meget godt
 
197
Godt
 
202
Middel
 
47
Mindre godt
 
20
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

08-03-2020

af 112miab Vejle, Danmark

Fantastisk hotel

Super lækkert og hyggeligt hotel. God beliggenhed og nemt til pool og lille strand. Ikke så meget by her, men der er en del restauranter og det der skal være. Store fine lejligheder med altan. Gode gå/løberuter i området. Personalet var rigtig søde og hjælpsomme. Her kommer vi klart igen.

 
20-01-2020

af tinaogrene Aabenraa, Danmark

Lækkert hotel

Hotellet ligger lige ud til havet, vi boede på 3 etage med havudsigt. Dejlige legligheder lige med det meste man skal bruge. Fin swimmingpool samt fine spisesteder lige over for hotel. Rent og pænt over det hele og venligt personale, absolut ikke sidste gang vi har været der

 
02-01-2020

af Holfaxe Vipperød, Danmark

Dejligt Hotel

Meget dejligt hotel med en rigtig god beliggenhed i en lille by tæt på vandet. Skal man tættere på vandet får man våde fødder. Lejligheden var udstyret med det mest nødvendige. Pool en saltvandspool som var ca. 27 C. midt på dagen. På hoteller er børneklub, Massage ect. Der var rent og pænt over det hele. Guider fra Apollo kommer på hotellet hverdag og Hotellet har ansat en skandinavisk pige (Frida) der gerne hjælper og fungere som en slags vært. Der ligger et supermarked tæt på i Calle El Jabba. Lidt længere oppe af gaden Calle El Jabba ligger et rigtig godt fransk bageri. Vi besøgte dette hver dag så der var lækkert frisk bagt brød til morgenmad. Damen i butikken taler kun fransk, men de øvrige kunder hjælper gerne til med oversættelse hvis man ikke lige kan huske hvad nødder hedder på fransk. Restauranter er der masser af og udvalg af alle forskellige kvaliteter. Turen næste år går nok samme sted hen ūüėČ

 
30-07-2019

af michaelhard Gilleleje, Danmark

Dejligt hotel med god beliggenhed

Hotellet ligger dejligt ud til havet. Gode store og rene nyrenoverede værelser med dejlig udsigt til den ene side. Mange restauranter lige ved hotellet. Vi oplevede en del støj fra poolen så udsigten kommer med en pris. Wi- fi virkede ok. Ingen aircondition, men det var heller ikke nødvendigt. Godt lille køkken og pænt køleskab.

 
09-05-2019

af Inger T Odense, Danmark

Fantastisk sted

Vi har atter besøgt Atlantic Holiday , har været der flere gange og lige begejstret hver gang . Hotellet er nyistandsat , ligger lige ud til Atlanterhavet , tættere på vand kommer man ikke og lige ved siden af ligger en fin strand . Udsigten fra poolen er helt fantastisk , og vil man have ro så er der den skønne Palmehave med hængekøjer . Vi havde værelse mod stranden og havet, så vi havde sol på altanen det meste af dagen. Personalet er meget søde og hjælpsomme , både i receptionen og restauranten , og rengøringen var upåklagelig . Et lille hjertesuk , kunne godt bruge et par stativer til kufferterne , evt et par sammenklappelige , vil da også lette rengøringen! Vi havde to dejlige uger på dette skønne hotel , og vi ser frem til at vende tilbage .