Solnedgang fra Pico de las Nieves på Gran Canaria

Gran Canarias naturlige skønheder

Vulkaner, ørkener og storslåede bjergkæder - lad dig overraske af Gran Canarias smukke og mangefacetteret natur.

Cruz de Tejeda

Her har du et fantastisk udsigtspunkt fra øens midte. Du kan se over bjergene, og skimte 80 meter høje Roque Nublo, som er en enorm sten og verdens højeste basaltmonolit. På vej til Cruz de Tejeda kører du igennem et spændende landskab fuldt af eukalyptus-haver samt pinje- og valnøddetræer. 
 

Bandama

Vulkankrateret på Pico de Bandama er ca. 800 meter i diameter og 200 meter dyb. I bunden af den udslukte vulkan kan du klatre ned, hvor der er masser af træer og frodige områder. Fra toppen af krateret kan man se over halvdelen af øen, og i nærheden finder du også øens ældste golfklub.

Puerto de Mogán på Gran Canaria
Sanddynerne i Maspalomas på Gran Canaria

Sanddynerne

Sanddynerne i Maspalomas er meget specielle. Det er faktisk en 4 kvadratkilometer stor sandørken! Man kan sagtens gå igennem sanddynerne selv, men man skal have en god kondition og masser af vand, da det kan blive meget varmt. Der er også et nudistområde, og man kan også ride på kameler.

Agaete

Agaetedalen er en af de frodigste dale på hele øen. Et lille stykke inde i dalen finder du den charmerende by Agaete, og ude ved kysten ligger havnebyen Puerto de las Nieves, der er kendt for sine skønne fiskerestauranter. Fra havnen kan du også tage både til Tenerife.