Surfskole på Fuerteventura

Vil du lære at surfe på ferien, så har vi en super prisvenlig surfpakke for dig, der bor på Playitas Resort. Surfskolen holder til ved stranden ved Playitas, og for dig der går på bølgekursus, er der transport inkluderet til Fuerteventuras vestkyst og surfstranden (beach break) ved La Pared. Dette er for nybegyndere og hele familien! 

På La Pared finder du Surfcentret Wellenkind Surf School, som tilbyder daglige surfkuser til både nybegyndere og øvede. Transport til og fra Playitas er inkluderet. Surfkurset varer ca. 4 timer pr. dag + transport (ca. 30 km mellem La Pared og Playitas)

På La Pared byder vi hele familien velkommen på vores surfkurser af 1, 3 eller 5 dages varighed. Vores surfinstruktører er kvalificerede, professionelle, har licens og er uddannede livreddere. Der er altid en instruktør med i vandet. Stranden ligger ca. 400 m fra hotellet, og vi går ned til stranden. Alle surfkurser foregår i små grupper.

Surffakta La Pared

Beach break
Bølgekvalitet: 3 af 5
Bølgeretning: Højre & venstre
Bund: Sand
Niveau: Nybegynder & middel
Trængsel i vandet: Ingen


Surfkurser på La Pared

Vælg mellem 3 forskellige pakker: Prøvekursus (1 gang), 3-dages- eller 6-dages kursus.

Prøvekursus

1 lektion, ca. 4 timer
Passer til: Nybegyndere
Pris: kr. 450,-

Har du altid drømt om at prøve på bølgesurfing? La Pared strand er et perfekt nybegynderspot. Vores surfcenter tilbyder et prøvekursus, og er du vild med det, så kan du booke et 3-dages kursus på rejsemålet.

Tilføj surfkurs på din booking her

3-dages surfkursus

3 lektioner á 4 timer
Passer til:
Nybegynder og middel
Pris: kr. 1.115,-

Lær det grundlæggende i bølgesurfing eller udvikl dine færdigheder med vores professionelle surfinstruktører, som instruerer dig efter dit niveau. Vores 3-dages pakke giver dig mulighed for at surfe på egen hånd.

Tilføj surfkursus til din booking her

5-dages surfkursus

5 lektioner á 4 timer
Passer til: Nybegynder og middel
Pris: kr. 1.750,-

Lær det grundlæggende i bølgesurfing og begynd og mestre bølgerne. Vores professionelle surfinstruktører instruerer dig efter dit niveau. Vores 5-dages pakke vil gøre underværker for dine surfingskills. 

Tilføj surfkursus til din booking her

For alle kurser gælder følgende:

Svømmefærdigheder: Det er et krav, at du kan svømme.
Alder: Børn kan deltage fra 5 år og op. Værge eller forældre behøver ikke at deltage, men skal være til stede under kurset for deltagere mellem 5 og 11 år. 
Tid pr. gang: Alle kurser tager ca. 3-4 timer inkl. samling, gåtur til og fra stranden. Mindst ca. 2 timer i vandet pr. gang.
Udstyr: Alt udstyr som fx bræt og våddragt indgår.
Sprog: Al undervisning sker på engelsk.
Transport: Transport indgår hvis vi tager til en anden strand.