God restaurant på Gran Canaria

Restauranter på Gran Canaria

Udforsk det kanariske køkken på den eneste rigtige måde - spis ude! Se vores tips til hvordan du finder det lækreste mad, Gran Canarias bedste tapas og de ægte restauranter. 

Tapas i Playa del Inglés

I Playa del Inglés er der mange gode tapasrestauranter, og her deler vi vores tips!

  • På den elegante taverna La Caña har man et bredt udbud med tapas fra alle Spaniens regioner, og her serveres også lam tilberedt i flere versioner.
  • Pica Pica har en farverig indretning og skøn atmosfære. Her serveres tapas med et græsk twist takket være ejerens oprindelse.
  • Tango Capaco ligger i unikke Fernando, lige overfor Playa del Inglés. Her er hyggeligt, lille og trangt, og du får god service og får serveret lækre tapas og skøn sangria.
  • Allende 22 er en moderne tapasrestaurant centralt beliggende i Playa del Inglés, som også er et besøg værd.

Kanarisk after work

Om torsdagen er der kanarisk after work i den gamle bydel Vegueta i Las Palmas og mange barer støder op med tapas til en fantastisk pris! Ægte, populært og godt! Vær ude i god tid, hvis du vil have et bord. 

Lokalt og ægte på Gran Canaria

På De Kanariske Øer er maden, familien og fællesskabet højt værdsat. Her giver vi vores tips om nogle af de lokales egne favoritter.

Bar Playa El Boya i Little El Pajar udenfor Arguineguin tager du et nummer i køen og venter så på, at det bliver din tur til at sidde ved enkle borde og plastikstole ved havet. Dækkeservietten er menukortet, og der kan du se, hvad der serveres den dag du er på besøg, samt andre småretter du kan bestille. Fisk, skaldyr, stegte blæksprutter og paella serveres løbende til sultne gæster. Ægte og enkle! Her kan du kun betale med kontanter, og om torsdagen er der lukket.

Rejser du rundt på Gran Canaria på egen hånd, så tag et stop ved den smukke Fatagadal. Der er en restaurant kaldet El Albaricoque, som tilbyder lækre lette måltider og god kaffe. Sid dig ned på terrassen og nyd fuglekvidder og duften af appelsintræer, mens du venter på din mad.

I Guayadequedalen, hvor beboere stadig bor i grotter, skal du besøge den unikke lille restaurant El Centro, der ligger i en klippe. Her serveres der salte kanariske specialiteter i de oprindelige omgivelser. Et besøg her er næsten et must!

Fiskerbyerne Arguineguin og Puerto de Mogan har deres egne Cofradia de Pescadores, havnerestauranter med den friskeste fisk - leveret direkte fra bådene! Her kommer folk fra byerne til en lang frokost, middag med familien eller for enkle tapasretter ved bardisken blandt de lokale fiskere. Cofradia de Pescadores i Arguineguin har lukket mandage.

Lækkert kød

Addio Mare er en rustik restaurant beliggende i indkøbscentret i San Agustin med en omfattende menu. Både lokale og turister kommer hertil for at nyde for eksempel oksefilet provençale eller deres lækre pizzaer. En af øens mest berømte og eksklusive kødrestauranter er El Churrasco på Boulevarden i Meloneras. Bordreservation anbefales.

Skandinavisk mad

Hvis du længes efter skandinavisk mad i ferien, er der mulighed for at nyde fremragende skandinavisk mad på Gran Canaria. Mange af restauranterne er også naturlige mødesteder for skandinaver.

Café de Paris lækre konditorier ligger ved hotel Corona Blanca i Playa del Inglés, ved Yumbo Shoppingcenter og i Meloneras. Slå dig ned og nyd en kop friskbrygget kaffe, en rejemad, sandwiches, hjemmebagte kager, boller og tærter. Her er også boller til jul og lagkage til fødselsdagen.

I shoppingcentret i San Agustin finder du Tre Hjerter med deres egen vinkælder og livemusik.

Restauranttips i Puerto de Mogan

  • N’enoteca – beliggende på en sidegade nær havnen, serverer autentisk italiensk mad. Pastaen er "to die for" og servicen god.  
  • Que Tal by Stena – også denne findes kun en gade væk fra havnen, tilbyder faste menuer med fantastisk mad og fine spanske vine. Her bliver fisken dampet og kødet stegt - på dit bord. Vi anbefaler, at du booker bord.  


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria, find og book en rejse til Gran Canaria eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Gran Canaria

Hvad kan man lave på Gran Canaria? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Gran Canaria!

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria

Gran Canaria

  • Dejlige strande
  • Hoteller for enhver smag
  • Mægtige naturoplevelser
Læs mere om Gran Canaria

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her