Påskeferie 2018 med Apollo Rejser til sol og varme

Påskeferie 2019: Påskeferie for ALLE!

Hvad skal du lave i påskeferien? Vi ved, at mange planlægger i god tid – og vi ved, at mange elsker at have en ferie med sol og varme at se frem til. Her ser du et udvalg af vores bedste ferier i påskeferien 2019 både udvalgt til jer der rejser som børnefamilie og jer der rejser på påskeferie uden børn.

Find din påskeferie i blandt nedenstående oversigt og forslag - book din påskeferie 2019 i dag inden vi må melde udsolgt på din påskeferiefavorit!

Hvornår er det påskeferie i 2019?

Påskeferien starter for mange i uge 16. Det er Palmesøndag d. 14/4, og ferien kan f.eks. starte fra fredag d. 12/4  til mandag d. 22/4 – for dig som har mulighed for at bruge få feriedage.


Hvordan skal din påskeferie være?

Vælg og se nærmere på skønne charterrejser med kvalitetstid for hele familien eller få uforglemmelige oplevelser på en storbyferie.


Påskeferie 2019 for familier

Gode tilbud særligt udvalgt til jer der rejser med børn på påskeferie

KRETA - rejs fra København

Plaza Di Porto

Lejlighedshotellet Plaza di Porto har en super udsigt over stranden, og samtidig ligger det nær taverner, butikker og fornøjelser i Platanias. Vælg blandt flere skønne poolområder og et godt udbud af ferieaktiviteter.
Book rejsen her

 

TENERIFE -. rejs fra København

Parque de las Americas

Lejlighedshotellet Parque de las Americas ligger i centralt i Playa de las Americas. Her er et dejligt poolområde med en rolig familiær stemning, og restauranten er populær blandt både hotellets gæster og gæster udefra.
Book rejsen her

 

TYRKIET - Rejs fra Billund

Gold island

Gold Island er et Apollo Mondo Selected hotel- vores udvalgte hoteller af høj standard med det lille ekstra. Her tilbydes lækker baristakaffe på Mondo Coffee, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga.Book rejsen her

 

GRAN CANARIA - rejs fra Billund

IFA Interclub Atlantic

IFA Interclub Atlantic i San Agustín er et hyggeligt All Inclusive-hotel med mange faciliteter for hele familien. I den smukke have kan du nyde ferien i en solstol under palmerne.Book rejsen her

 

Påskeferie 2019 for voksne

Find din påskeferie i blandt de mange gode tilbud