Rejser i skoleferierne

Rejser i skoleferierne

Svært at finde en ferie der passer med børnenes skoleferie? Find ferien her!

Brug skoleferien på oplevelser, sjov og afslapning. Dette er den perfekte tid til at leve livet lidt mere og glemme hverdagens pligter. På ferien skal man bare tage dagene, som de kommer og nyde bare at være sammen.

Skolernes vinterferie

Giv børnene kamp til stregen i beachvolley, se dem bygge strandens flotteste sandslot eller udfordr hinanden i ismaraton. Book en rejse i vinterferien og jeres helt egen favoritaktivitet!

Se rejser i skolernes vinterferie

Påskeferie

Hvad siger I til at mæske jer i gyros på en græsk taverne eller spise is i stride strømme på en kanarisk ø? Se vores ledige rejser i påskeferien og book din rejse i dag!

Se alle rejser i påskeferien

Skolernes sommerferie

Glade grin, plask i poolen og is i spandevis. Er der noget, man altid længes efter, så er det sommerferien. Og Apollo kan tilbyde alt for at glæde både store og små rejsende!

Se rejser i skolernes sommerferie

Efterårsferie i uge 42

Book efterårsferien i uge 42 nu og find din favoritplads i solen.

Juleferie

Glem alt om sne og slud og stressende julehandel – kun få timer væk venter roen blandt svajende palmer og dejlige dage ved poolen. At rejse over jul og nytår er populært, så book din juleferie allerede i dag.

Se alle rejser i juleferien

Weekendferie i en storby

Invitér hele familien på en weekendrejse! Mærk sandet mellem tæerne på Costa del Sol i påsken eller nyd efteråret i Disneyland Paris!

Se alle weekendrejser