1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Deluxe-værelser

Moderne deluxe-værelser med åben planløsning mellem soveværelset og badeværelset, hvor der er en stor jacuzzi. Dobbeltseng eller to separate senge. Minibar der er fyldt ved ankomst (opfyldning mod betaling). Nespressomaskine (de første kapsler indgår, opfyldning mod betaling). Tv med satellitkanaler. Spillekonsol til tv'et mod forespørgsel. Gratis wifi (højhastighed), aircondition og deponering. Hårtørrer. Poolhåndklæder, badekåber og tøfler. Badeværelse med regnbruser og toilet. Balkon med pooludsigt. Gæster i deluxe-værelserne kan vælge at nyde én middag i a la carte-restauranten (reservation er nødvendigt) samt de har adgang til en lounge med gratis snacks, drikkevarer, wifi og internationale aviser.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Rummelige dobbeltværelser med enten dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler og minikøleskab, ved forespørgsel kan det fyldes op som minibar (mod betaling). Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt. Det er også handicaptilpassede værelser.
Antal personer: 1-2 personer.

Superior-værelser

Moderne superior-værelser i lyse farver. Dobbeltseng eller to separate senge. Minibar som er fyldt ved ankomst (opfyldning mod betaling). Nespressomaskine (de første indgår, opfyldning mod betaling). Tv med satellitkanaler. Spillekonsol til tv'et mod forespørgsel. Gratis wifi (højhastighed), aircondition og deponering. Poolhåndklæder, badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt. Gæster i superior-værelserne kan vælge at nyde én middag i a la carte-restauranten (reservation er nødvendigt) samt de har adgang til en lounge med gratis snacks, drikkevarer, wifi og internationale aviser.
Antal personer: 2 personer.