1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Sol Sun Beach

  • • Super godt familiehotel
  • • Tæt på stranden
  • • Lejligheder for store selskaber

Sol Sun Beach er et pænt lejlighedshotel med en fin beliggenhed – du kommer let til den finkornede Fañabéstrand – det er bare at krydse strandpromenaden! Er du mere et pool-menneske får både du og børnene jeres lyst mættet på hotellet. I de rolige omgivelser findes der flere butikker og restauranter som er et besøg værd.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2- værelses lejligheder for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer eller 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Ligger tæt ved en god badestrand!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Sun Beach er et hyggeligt, noget slidt lejlighedshotel nær stranden i Fañabe. Sol Sun Beach ligger i et stille hotelområde med en del restauranter og butikker. På hotellet er der et dejligt poolområde med opvarmet pool med børnesektion. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbar.

Buffetrestaurant. Bordtennis mod depositum. Billard og petanque mod betaling. Aftenunderholdning. Gratis wifi i receptionen. Vaskemaskiner mod betaling. Ca. 2 kilometer til centrum i Playa de las Americas. Niveauforskelle på hotelområdet. Støj fra nærliggende barer kan virke forstyrrende. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mot tillæg.

Værd at vide

Strandpromenade skal krydses for at nå stranden. Hotellet består af flere bygninger, elevator findes kun i hovedbygningen.