Paraíso Del Sol

  • • Tilkøb halvpension
  • • Gåafstand til stranden
  • • Central beliggenhed

Hvis du sætter pris på god beliggenhed med gåafstand til den dejlige Troya-strand, nær butikker og barer, er Paraíso del Sol et perfekt alternativ. Selvfølgelig finder du også en opvarmet pool, som du kan slappe af i, uden at tænke på så meget andet end bare at holde ferie og have det godt.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Dejligt smilende personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Paraíso del Sol er et enkelt lejlighedshotel med central beliggenhed i Playa de las Americas. Pool der er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Poolbar.

Buffetrestaurant og bar/snackbar. Lille legeplads for de mindre børn. Gratis bordtennis. Billard mod betaling. Massage mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskemaskiner kan benyttes mod betaling. Hotellet består af tre dele, Apollo har lejligheder i alle dele. Niveauforskelle på hotelområdet. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension over nytår. Der er et ekstra tillæg for nytårsmiddag.

Halvpension inklusive drikkevarer er morgen- og middagsbuffét samt et glas vin, øl eller sodavand hertil.