1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

2-værelses lejligheder deluxe

Lyse og fine 2-værelses lejligheder deluxe med opholdsrum og separat soveværelse. Ekstraopredninger i sovesofa i opholdsrummet. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Bad/brus og toilet. Balkon og tagterrasse.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder i etage

Lyse og fine 3-værelses lejligheder i etage som er beliggende nærmest havet. På nederste etage ligger opholdsrum og køkken, og på øverste etage er der to soveværelser med to separate senge i hvert rum. Køkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. To badeværelser med brus og toilet. Badekåber. Balkon eller terrasse med havudsigt eller delvis havudsigt.
Antal personer: 3-5 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Lyse junior-suiter med dobbeltseng eller to separate senge. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-3 personer.