Los Cardones Boutique Village

  • • Moderne lejligheder
  • • Gåafstand til strand og centrum
  • • Lejlighedshotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Los Cardones Boutique Village er et godt valg for dig, som vil bo nær restauranter og shopping i Playa de las Americas. Start dagen med en morgengåtur til stranden og tilbring dagen ved poolen. Lejlighederne er lyse og velindrettede.


Værelsestyper

1 værelses lejligheder for 1-2 personer. 2 værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3 værelses lejligheder for 3-5 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Rolig,rent og perfekt beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Hør produktchef Michael Buch fortælle om hotellet

Mere information

Los Cardones Boutique Village har en dejlig beliggenhed i det centrale Playa de las Americas. Her er et poolområde med pool som har børnesektion. Nogle solstole og parasoller er gratis, og nogle er mod betaling. Pool-/snackbar som serverer enkle retter og morgenmadsbuffet, der kan tilkøbes på destinationen. Stranden i Playa de las Americas ligger ca. 5 minutters gåafstand herfra.

Receptionen er åben kl. 07.00-23.00. Gratis wifi på fællesområder. Der er ca. 200 meter til supermarked. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.