1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

La Plantación Del Sur Vincci

 • • Det bedste eksklusive hotel på Tenerife
 • • En lille bid af Paradis
 • • Tilfredse og glade gæster

Pænt hotel i rolige omgivelser med mange pools og et fint spa. Som spa gæst får du adgang til en privat terrasse med hydromassagepool og en smuk udsigt over havet, som er karakteristisk for hotellet. For at komme i god form, kan du også deltage i yoga, Pilates, stavgang og vandaerobic.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 1-3 personer. Club-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Hotellet er et klassisk spansk luksushotel, men på en afdæmpet måde, ikke et “posh” hotel. Spa om...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel La Plantacion del Sur Vincci bor du på et utroligt flot hotel beliggende i rolige omgivelser i Costa Adeje. I den smukke have ligger det skønne poolområde med 5 pools, hvoraf 2 er opvarmet. Pooltemperaturen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren.

Temperaturen kan dog synke nogle grader om morgenen, aftenen og når det er dårligt vejr. Separat børnepool samt solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Fitness-faciliteter og frisør. Børnepasning tilbydes. Forskellige aktiviteter såsom yoga, pilates og vandgymnastik. Billard og dart.

Flot spa-afdeling med massage og specielle behandlinger. Spa-gæsterne har også adgang til egen lille, privat terrasse med pool og skøn havudsigt. Poolen er opvarmet og har også hydromassage. Hotellets a la carte-restaurant Gourmet Canario serverer traditionelle kanariske retter og anbefales af Guide Michelin (reservation kræves). Grillrestaurant som også har tapasretter på menuen. Nogle faciliteter er mod betaling. Trådløst internet på fællesområder, medbring egen laptop. Lokaltrafik. Gratis hotelbus der går til stranden 2 gange om dagen.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt venligst vore rejsekonsulenter på tlf. 7013 3300, hvis du ønsker at bestille halvpension under jul og nytår, da der er et tillæg for jule- og nytårsmiddag.

Værd at vide

Hotellet har en handicap venlig pool med lift.

Altid på vores eksklusive hoteller
 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde