La Plantación Del Sur Vincci

  • • Skønne Spa faciliteter
  • • Gourmetrestaurant
  • • Tilfredse og glade gæster

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det eksklusive hotel La Plantacion del Sur Vincci ligger i rolige omgivelser og er bygget i koloni stil. Her venter en afslappende ferie med et skønt spa, gourmetrestaurant og flere dejlige pools. Du kan træne i fitness centret eller deltage i yoga eller pilates timer.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 1-3 personer. Club-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Bassengene og uteområde generelt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel La Plantacion del Sur Vincci er der intet mindre end 6 pools (heraf 1 børnepool) spredt ud i smukke haveomgivelser, heraf er  2  opvarmet. Pooltemperaturen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Temperaturen kan dog synke nogle grader om morgenen, aftenen og når det er dårligt vejr. Separat børnepool. Rampe til kørestol i poolen. Solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice.

Hotellets a la carte-restaurant El Colonial er anbefalet i Michelin-guiden og serverer internationale (reservation anbefales). Hotellet har også en grillrestaurant, der bl.a. har tapasretter på menuen.

Flot og stor spa-afdeling med massage og specielle behandlinger. Spa-gæsterne har også adgang til egen lille, privat terrasse med pool og skøn havudsigt. Opvarmet pool med hydromassage.

Receptionen er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder.  Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt venligst vore rejsekonsulenter på tlf. 7013 3300, hvis du ønsker at bestille halvpension under jul og nytår, da der er et tillæg for jule- og nytårsmiddag.

Værd at vide

Hotellet har en handicap venlig pool med lift.

Altid på vores eksklusive hoteller
  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde