Jardines De Nivaria

  • • Frodig have med poolområde
  • • Nær den dejlige Fañabéstrand
  • • Egen golfbane

Jardines de Nivaria er et førsteklasses hotel med den bedst tænkelige beliggenhed ved den store strandpromenade i Costa Adeje. De laguneformede pools er noget helt særligt og de er omgivet af frodige haveomgivelser. Flere restauranter, egen golfbane, legeplads, skønne massagebehandlinger – her er alle muligheder for en skøn og afslappende ferie.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Superior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Super service/betjening.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Jardines de Nivaria har en dejlig beliggenhed nær den gode Fañabé-strand i Costa Adeje, nord for Playa de las Americas. Hotellet ligger i en stor parklignende frodig have med vandfald. Ved det palmekantede poolområde er der to store laguneformede pools, den ene med havvand og den anden med ferskvand samt en separat børnepool. Havvandpoolen og børnepoolen  er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Her er også en jacuzzi, solstole, parasoller og poolhåndklæder.

Flere restauranter og barer. Buffetrestauranten Solandra har en smuk udsigt over den tropiske have og serverer internationale retter og har temaaftener flere gange om ugen. Ved poolområdet ligger La Cascada som serverer typiske spanske tapas og Middelhavsinspirerede retter. Romantiske La Cúpula har en smuk terrasse og serverer en a la carte-menu med moderne retter og spanske vine. Pæn påklædning er påkrævet til alle måltider (ingen badetøj til morgenmad/frokost samt obligatorisk med lange bukser til herrer under middagen). I Galeria Lobby Bar kan du nyde hjemmebag. To barer, heraf en med fantastisk udsigt over stranden Fañabé og havet. Aftenunderholdning visse aftener.

Galeria Lobby bar serverer varme og kolde drikkevarer samt hjemmebag. To barer, hvoraf en har en fantastisk udsigt over stranden Fañabé og havet. Aftenunderholdning nogle aftener.

Gratis fitness-faciliteter. Gratis golfbane med 6 huller. Tennis og billard mod betaling. Spa med massage og skønhedscenter mod betaling. Gratis hamam og sauna. Vandsportsfaciliteter på stranden mod betaling. Legeplads. Gratis wifi på hele hotelområdet. Souvenirbutik. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg. Kontakt vores rejsekonsulenter på 70 13 33 00 hvis du ønsker at tilkøbe måltider under jul. Der er ekstra afgift for julemiddag (25/12).