1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Jardines De Nivaria

  • • Frodig have med poolområde
  • • Nær den dejlige Fañabéstrand
  • • Egen golfbane

Jardines de Nivaria er et førsteklasses hotel med den bedst tænkelige beliggenhed ved den store strandpromenade i Costa Adeje. De laguneformede pools er noget helt særligt og de er omgivet af frodige haveomgivelser. Flere restauranter, egen golfbane, legeplads, skønne massagebehandlinger – her er alle muligheder for en skøn og afslappende ferie.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Superior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Jardines de Nivaria har en dejlig beliggenhed nær den gode Fañabéstrand i Costa Adeje, nord for Playa de las Americas. Hotellet ligger i en stor parklignende frodig have med vandfald. Ved det palmekantede poolområde er der to store laguneformede pools, den ena med havvand og den anden med ferskvand samt en separat børnepool. Havvandpoolen og børnepoolen  er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Her er også en jacuzzi, solstole og parasoller.

Flere restauranter og barer. Buffetrestauranten Solandra har en smuk udsigt over den tropiske have og serverer internationale retter og har temaaftener  flere gange om ugen. Ved poolområdet ligger La Cascada som serverer typiske spanske tapas og Middelhavsinspirerede retter. Romantiske La Cúpula har en smuk terrasse og serverer en a la carte-menu med moderne retter og spanske vine. Pæn påklædning er påkrævet til alle måltider (ingen badetøj til morgenmad/frokost samt obligatorisk med lange bukser til herrer under middagen).

Galeria Lobby bar serverer varme og kolde drikkevarer samt hjemmebag. To barer, hvoraf en har en fantastisk udsigt over stranden Fañabé og havet. Aftenunderholdning nogle aftener.

Gratis fitness. Gratis golfbane med 6 huller. Tennis, bordtennis og billard, nogle mod betaling. Gratis massage, hamam og sauna. Spa- og skønhedscenter mod betaling. vandsportsfaciliteter på stranden mod betaling. Legeplads. Gratis wifi på hele hotelområdet. Souvenirbutik. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg. Kontakt vores rejsekonsulenter på 70 13 33 00 hvis du ønsker at tilkøbe måltider under jul. Der er ekstra afgift for julemiddag (25/12).