Vigilia Park

  • • Rummelige lejligheder
  • • Smuk udsigt fra det ene poolområde
  • • Aktiviteter for hele familien

På Viligia Park bor du i rummelige lejligheder midt i den hyggelige fiskerby Puerto de Santiago på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene ligger på taget og lokker med fantastisk udsigt. Lige udenfor hotellet findes både restauranter og barer.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Vigilia Park ligger i den gamle fiskerby Puerto de Santiago lige syd for Los Gigantes på Tenerife. Hotellet har to poolområder, et nede og et oppe på taget som også har separat børnepool. Fra tagpoolen kan du nyde panoramaudsigt over de mægtige Los Gigantes-klipper, og i klart vejr også naboøerne La Gomera og La Palma. Ved begge pools er der solstole, parasoller og poolbar som serverer forfriskende drikkevarer og enkle retter. Hotellets buffétrestaurant La Tasca serverer morgenmad og middag.

På hotellet er der sjove aktiviteter for hele familien, blandt andet en lille minigolfbane, billiard og bordtennis mod betaling. Legeplads. Ønsker du at træne under ferien er her et gratis fitnessrum. Gratis sauna. Wifi på fællesområder mod betaling. Nede på gaden ligger et stort shoppingcenter. Naturlige saltvandspools findes ca. 500 meter fra hotellet, og nærmeste strand har lavasand og ligger ca. 1 km fra hotellet. Lige ved hotellet er et busstoppested, så det er let at tage rundt med lokalbus.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

La Tasca Restaurant serverer:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30

Poolbaren Vitaminas er åben mellem kl. 10.00-23.00, og poolbaren Vistas er åben kl. 10.00-18.00.

Værd at vide

Poolen i stueplan er opvarmet til 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.