1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Skærgårdskrydstogt Med Desire

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Vil du opleve Kroatiens smukke skærgård på en bekvem og anderledes måde, så er et skærgårdskrydstogt med M/S Desire et perfekt valg. Om bord på båden findes det meste - moderne kahytter, et stort soldæk med solstole, en lille pool og en restaurant med tilhørende bar. I løbet af dagen stopper båden, så man får mulighed for skønne svømmeture direkte fra båden. Om eftermiddagen lægger båden til ved en ny havn, og her får du mulighed for at lære en ny by at kende.

Livet om bord

Båden har tre dæk plus et soldæk på 250 m2, hvor der er solstole til alle passagerer samt mulighed for skygge til dem, der ønsker det. Det er brusere på soldækket og en badeplatform med trapper samt en jacuzzi. Den kombinerede lounge og restaurant på øverste dæk er ca. 100 m2 og har aircondition. Hvis du bliver træt af udsigten gennem de store panoramavinduer, kan du blive underholdt af det store tv eller gratis wifi. Dele af restauranten er udendørs, men også under tag.

Livet på land

M/S Desire lægger til i havnene om eftermiddagen. Og så er der mulighed for, at du kan udforske omgivelserne på egen hånd. I prisen indgår også ture rundt i byen til nogle af de kendte seværdigheder i Hvar by,  Korčula, Dubrovnik og Split. Du kan også tilkøbe ekstra udflugter i Omis og Cetina. 

I nogle havne kan du fx leje cykel og udforske omgivelserne fra cykelsadlen. Der er ofte ikke langt til nogle skønne strande, hvor du kan bade og slappe af.

Mad og drikke

I prisen indgår der morgenmad og frokost hver dag, der serveres ombord på båden. Til morgenmad serveres der hver dag friskbagt brød og til frokost er der lokale retter. 

Den kombinerede lounge og restaurant på øvre dæk er ca. 100 kvm, hvoraf der også er udendørs pladser. I den del af restauranten hvor der er aircondition, er der også gratis wifi og tv.

Kahytterne

Desire har 19 elegante og rummelige kahytter med to enkeltsenge (200x90 cm) eller en dobbeltseng (200x160 cm). Tv med satellit-kanaler og gratis aircondition og deponering (lille deponeringsboks). Hårtørrer. Moderne badeværelse med brus og toilet. Garderobe og plads til bagage under sengen. 220 V. Kahytterne varierer i indretning og størrelse, men de er ca. 13-15 m2. Kahytterne på dæk 1 har koøje. På dæk 2-3 går man ind i kahytten via dækket. Der er vindue i hoveddøren

Kombiner med sol- og badeferie

Du kan kombinere skærgårdskrydstogtet med en uges sol- og badeferie på nogle af Apollos hoteller i Kroatien. Du begynder med en uges krydstogt, og afslutter med en uges ren afslapning i en af de dejlige badebyer.

Rute

Split – Brač – Hvar – Korčula – Dubrovnik – Mjlet – Pučisča – Omiš – Split