1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Andromeda

  • • I udkanten af Samos by
  • • Gåafstand til stenstranden
  • • Nær hyggelige restauranter

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet, som leder dig til en solterrasse med en badestige ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden, hvor du finder hyggelige restauranter og barer.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Udsigt og rengøring
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 85 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Andromeda er der en pool med solstole og parasoller. Pool-/snackbar og restaurant. Gratis wifi i receptionen. Deponering i receptionen mod betaling. Receptionen har begrænsede åbningstider. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Der er en del trapper fra værelserne til poolen.

Ca. 700 m fra hotellet finder du to restauranter, og ca. 2 km fra hotellet ligger Samos by med restauranter og barer. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i visse lejligheder. Ved transfer i forbindelse med ankomst og afrejse vil man skulle skifte til/fra en mindre bus. Dette kan medføre længere transfertid.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Transfer til dette hotel tager lidt mere end 30 minutter, pga. skift til mindre bus i Samos by. Ved transfer til udflugter hentes du ved den lokale busstation, som ligger ca. 3 km fra hotellet. Hertil skal du komme på egen hånd.