1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med gratis wifi, aircondition og deponering. Dobbeltseng og sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Klinkegulv. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelser plus

Deluxe-værelser plus med gratis wifi, aircondition og deponering. Dobbeltseng og sofa. Tv med satellitkanaler. Minibar og Nespressomaskine med kapsler. Klinkegulv. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Smal trappe fører til soveværelset. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser plus med privat pool

Deluxe-værelser plus med gratis wifi, aircondition og deponering. Dobbeltseng og sofa. Tv med satellitkanaler. Minibar og Nespressomaskine med kapsler. Klinkegulv. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Udeplads med privat pool.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med gratis wifi, aircondition og deponering. Dobbeltseng og sofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Klinkegulv. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon.
Antal personer: 1-2 personer.

Grand Suite med privat pool

Grand Suite med privat pool. Gratis wifi, aircondition og deponering. Dobbeltseng og sofa. Tv med satellitkanaler. Cd-/dvd-afspiller. Minibar og Nespressomaskine. Pudemenu. Klinkegulv. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzibadekar og toilet. Udeplads med solstole. Nogle suiter vender mod havet.
Antal personer: 2 personer.