1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Diamond Deluxe Hotel & Spa

 • • Stilrent og elegant
 • • Høj kundetilfredshed
 • • Hotel for gæster over 16 år

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På det populære Diamond Deluxe Hotel & Spa byder gæster over 16 år velkommen til at holde ferie i fred og ro, og bare nyde god service. Her kan du se frem til et elegant hotel med en fantastisk pool og mad af højeste klasse. Vil du være aktiv på din ferie er her både fitness og tennis, og er ferien i forkælelsens tegn er her mulighed for spabesøg.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Venlighed, service og imødekommenhed.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Diamond Deluxe Hotel & Spa ligger lige ved Lambis strand. Hotellet ligger i rolige omgivelser og er stilrent og elegant. Her kan du nyde mange timer ved det fine poolområde med solstole og parasoller. Poolhåndklæder. Ved poolområdet er der også en poolbar. Snackbar.

Der er en hovedrestaurant, samt en samt en a la carte-restaurant, som serverer Middelhavsinspireret mad (indgår ikke i halvpension). Lobbybar. Serveringsmuligheder på stranden i dagtimerne. Dresscode i restauranterne: Ingen shorts, klip-klapper eller badetøj. Gratis wifi i lobbyen. Underholdningsprogram og livemusik. Fitness og jacuzzi mod betaling.

Spa med et udvalg af skønne behandlinger mod betaling. Skønhedssalon og frisør. Dampbad og sauna mod betaling. Gratis sportsaktiviteter som tennis og basket. Receptionen er åben døgnet rundt. Fra hotellet er der ca. 4,5 kilometer til Kos by. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmad. Halvpension mod tillæg. Ved halvpension kan gæster, der ankommer efter kl. 21.30, få middag op på værelset. Middagen kan ikke byttes til afrejsedagen.

Værd at vide

Vej skal krydses for at komme til stranden.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for voksne
 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder