1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Artemis (Korfu)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
6,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


6 ud af 10

Gitte,
Esbjerg

+
Fine lejligheder. Havde en 3 værelses, som var dejligt stort.
-
Skraldespande burde tømmes hver dag, når man ikke må smide toiletpapir i toilettet og man bruger mange vandflasker m.m.

Bekræftet køb : 2018-09-17


9 ud af 10

Charlotte,
Svendborg

+
Helt sikkert service og poolbar samt lækker pool. Der var også gratis boks til opbevaring af værdigenstande. Og ellers fine lejligheder. Men det bedste var helt sikkert servicen på hotellet og den måde vi blev behandlet og taget imod på, meget stor ros hertil.
-
Selve beskrivelsen af byen på Apollos side stemte ikke så godt overens med den måde vi oplevede byen på

Bekræftet køb : 2018-09-10


10 ud af 10

Anna Marie,
Låsby

+
-
Spanden på toilettet må gerne tømmes hver dag!!

Bekræftet køb : 2018-09-03


10 ud af 10

Helle Majke,
Ribe

+
Dejlig stor 3 værelses lejlighed
-

Bekræftet køb : 2018-09-03


6 ud af 10

,

+
Dejlig lejlighed. Rar størrelses på hotel. Serviceminded personale. Når helhedsindtrykket ikke vurderes højre, er det alene den ret voldsomme støj fra vej.
-

Bekræftet køb : 2018-09-03


8 ud af 10

Vivi,
Odense

+
Meget hyggeligt! Afslappet familiær stemning.
-
Ligger klos op ad en stærkt trafikeret vej. Kedelig by langs denne vej. Man sidder i voldsom bilstøj og spiser, ikke hyggeligt. - det kan hotellet jo ikke lave om på.

Bekræftet køb : 2018-09-03


6 ud af 10

Helle,
Hirtshals

+
Dejlig lejlighed. Veludstyret. Pænt badeværelse, dog var døren til brusekabinen meget smal, så det kan give problemer, hvis man har lidt på siderne.
-
Toiletspand bør tømmes hver dag, og ikke kun 3 gange pr. uge. Mangel på toiletpapir, det havde været godt, hvis der var en ekstra rulle udover den der hænger på holderen.

Bekræftet køb : 2018-08-27


10 ud af 10

Thomas,
Middelfart

+
Altid hjælpsomt og smilende personale/ejer
-

Bekræftet køb : 2018-08-20


10 ud af 10

vivi,
Nykøbing F

+
Det er de rareste mennesker der gør alt, hvad der er muligt for, at gæsterne skal få så god en ferie som muligt.
-
Lidt mere toiletpapir

Bekræftet køb : 2018-08-06


9 ud af 10

m,
aarhus

+
Det er småt - få gæster - ikke et fest-hotel
-

Bekræftet køb : 2018-08-06


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

12 bedømmelser
Meget godt
 
5
Godt
 
5
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

03-07-2018

Indlæg af Gitte N

Et fantastisk imødekommende og dejligt sted.

Hotel Artemis byder ikke på luksus og standard for service er måske heller ikke i top. Men familien og personalet der driver hotellet, er varme kærlige mennesker, der byder en varmt velkommen og gør hvad de kan, at man kan hygge og slappe af. Min familie og jeg fik en fantastisk dejlig ferie og vender meget gerne tilbage.

 
03-09-2016

Indlæg af Mona C Odense, Fyn, Denmark

Min varmeste anbefaling af Artemis..

Min sommerferie blev tilbragt på Corfu i byen Dassia. Valget faldt på Artemis Apartments og dette fortryder jeg ikke et sekund! Fra ankomst til farvel var det et ophold som bedst kan summeres op som et hjem væk fra hjem. Følte mig så velkommen og som solo-rejser er tryghed meget vigtig og her var der en afslappet stemning og man blev hils på af hele familien som driver dette skønne sted. Poolbaren var dejlig at få et break fra solen i - her var der lette retter, drinks, øl og den bedste cappuccino - på friskkværnede bønner naturligvis. Afslappende lounge musik der ikke var for høj til at man kunne læse sin bog ved poolen. Lejligheden indeholdte det jeg havde behov for - køleskab med fryser og 2 kogerplader og el-kedel. Bedstefaderen var meget generøs med hjemmeavlede figner. Fik også tomater familien selv havde avlet - de blev bestemt nydt i en græsk salat til frokost på min balkon. Dette er en ferie og et sted jeg sent vil glemme - hvem ved, måske jeg returnerer en ferie ude i fremtiden. Dette sted skal i hvert fald have en anbefaling med på vejen. Tak Artemis - for min skønne ferie August 2016.

 
03-08-2016

Indlæg af Alfred Legenden F

Lille og dejligt hotel

Lejligheden var dejlig, men simpel. Det var en lille to-værelses lejlighed med et køkken med køleskab med indbygget fryser, elkedel og 2 kogeplader. Udstyret med service til 2. Der var et lille badeværelse med bruseniche, håndvask, vindue og toilet. Værelset var med morgensol og udsigt til pool og poolbaren. Der bliver gjort rent og skiftet håndklæder på værelserne mandag, onsdag og fredag (så det er en god ide at have et ekstra badehåndklæde med). Det koster 5 euro pr. nat for aircon som vi bestilte og det fungerede upåklageligt. Hotellet ligger ud til en vej. Så hvis du sover meget let og du gerne vil sove med lukkede døre og vinduer er aircon et must. Vi købte morgenmad ved poolbaren hver morgen som bestod af en omelet med tomat og skinke (2 euro) (kan fås med andet fyld), græsk yoghurt med honning (deres honning er fantastisk) og valnødder (3 euro), 2 glas friskpresset appelsin juice (3,5 euro pr. stk.) og 1 frappe (2 euro pr. stk.). De har både drinks, kolde drikke og et lille udvalg af is. Der fås også simple retter som pita gyros og frugtsalat. Det er en lille pool som er dejlig og ren. Der er bruser til at skylle sig inden man hopper i poolen (dette er et krav første gang man hopper i). Der er ikke mange strandstole ved poolen, men dette var ikke et problem da vi var der. Da hotellet heller ikke er så stort. Da hotellet ligger ud til hovedvejen er der ikke langt til handle muligheder og restauranter. Der hvor det her hotel virkelig udmærker sig er ved deres utrolig venlige og hjælpsomme personale. Det er et familieejet hotel og mange af dem der arbejder der er i familie. De er simpelthen så søde, servicemindede og gør altid hvad de kan for at man får et godt ophold. Det gjorde vores ophold helt fantastisk og vi vil bestemt besøge dette sted igen.

 
14-09-2016

Indlæg af elinor l

Great hospitality!

We had a great week at Artemis apartments. We were four girls in our twenties looking for a nice, recreational holiday and Artemis was perfect for this. The service and hospitality were genuine and beyond expectations - from the moment we arrived and were greeted with a smile, until the second we left for the airport and management shook our hands. We got a spacious two bedroom-apartment with two big balconies and big wardrobes. It was simple but really nice and clean, and during our week the apartment was cleaned with new sheets and towels multiple times. The only thing was that the mattresses were uncomfortable. The garden is absolutely beautiful and the pool is just as nice as the promotional pictures show. There was always sun beds available. They have a bar which also serves great food, all for great prices. We planned on making our own breakfast but ended up eating in the bar instead every morning, and sometimes even in the night. Very fresh ingredients and generous portions, and great service from the staff! They are so considerate and meet any requests. When they heard it was my birthday they made me a wonderful desert plate with exotic fruit, ice cream and flowers to share with my friends. Thank you for making out holiday so memorable!

 
26-07-2016

Indlæg af Loka L Beograd, Serbien

Nice stay

Great accommodation, nice location and welcoming owners. Very clean and well maintained property. Big swimming pool and nice garden. Big parking place. Very helpful staff and English speaking. Not so far from the Corfu city.