Værelsestyper

1-værelses lejligheder i den ældre del

1-værelses lejligheder i lyse farver med to senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og hårtørrer. Aircondition og deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i etage i nyere del

Lyse 1-værelses lejligheder i etage. Den nederste etage består af et kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. På denne etage er der også ekstrasenge. Trappe op til den øverste etage/loftet. Tv med satellitkanaler og hårtørrer. Aircondition og deponering mod betaling. Bad/brus og toilet samt balkon ved indgangen til lejligheden.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

1-værelses lejligheder i nyere del

1-værelses lejligheder i lyse farver med to senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og hårtørrer. Aircondition og deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder i lyse farver. Et separat soveværelse med to senge samt et kombineret soveværelse og minikøkken med to senge. Kogeplader, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og hårtørrer. Aircondition og deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.

Antal personer: 2-4 personer.