Rejser til Toscana

Toscana:

  • • Smukt bølgende landskab
  • • Gamle rustikke vingårde
  • • OBS! Du rejser til Toscana på egen hånd

Smukt bølgende landskab, hvilende små maleriske byer og gamle rustikke vingårde – det er ikke mærkeligt at Toscana er blevet kendt for sit smukke landskab. Oplev byerne Pisa, Florens og Siena, og du får en ferie blandet med historie. Book din rejse til Toscana med Apollo.Fakta om Toscana

Tidsforskel

Ingen tidsforskel.

Valuta

Euro.

Restauranter

I Toscana er der små lokale barer, som tilbyder alt fra morgenmad, frokost og drikkevarer. Espressobarer findes der flere af.

Strande

En 300 kilometer kyststrækning tilbyder flere smukke strander. Livorno har klipper og meget klart vand, stranden Lido di Camaiore mellem byerne Forte dei Marmi og Viareggio har en lang og smuk sandstrand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 8°c
feb 9°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 13°c
dec 9°c

5 perler i Toscana & Umbrien

Find inspiration til din rejse til Toscana og Umbrien. Læs om 5 perler, som har bevaret sit unikke præg.

Læs mere her

Andre rejsemål Italien

Rom

En rejse til Rom er en fantastisk oplevelse. At slentre rundt i Roms smukke gader, der også har en skøn atmosfære og har små og store torve, kan få hvem som helst til at føle, at de er kommet tilbage til Middelalderen. Det kulturelle udbud i Rom, det italienske køkken og ikke mindst shoppingudbuddet udgør den perfekte weekendrejse.

Venedig

Det er perfekt at rejse til Venedig over en weekend! Nyd en tur i en gondol langs de solglitrende kanaler, spis lækker mad på romantiske restauranter og oplev alle de store seværdigheder, som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro.

Sardinien

Din rejse til Sardinien byder på meget - øen, som er Italiens næststørste, emmer af charmerende små byer, hvide sandstrande og en god, rustik madkultur. De mange hyggelige byer har alle noget at tilbyde, og hvis du vil have en mere aktiv ferie, så er der meget at se og opleve. Med sin gode beliggenhed midt i Middelhavet har Sardinien desuden en dejligt klima med mange soltimer.

Pisa

Pisa er kendt for sit skæve tårn, men byen har meget andet at tilbyde. Pisa er en af Italiens ældste byer og et af Toscanas vigtigste knudepunkter med havnen, togstationen og lufthavnen Galileo Galilei International Airport.

Milano

Det er næsten svært at nævne Milano uden at tænke på mode og shopping, men byen har meget mere at tilbyde, og passer ligeså godt til den fodboldsinteresserede som den kulturelle. Book din rejse til Milano med Apollo.

Sicilien

En rejse til Sicilien, Middelhavets største ø, har utrolig meget at tilbyde. Bliv forelsket i det smukke landskab, de frodige kyststrækninger og alle havets blå nuancer. Oveni det er der den italienske mad med et siciliansk twist - så bliver det ikke bedre!