Familierejser

Familierejser for store familier

På en familierejse får I masser af tid til at være sammen og lave ting sammen. Inviter børn og børnebørn, bedsteforældre og andre familiemedlemmer på en afslappende ferie med sol og strand, god mad og sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med at booke rejsen og arrangere oplevelser efter jeres ønsker. Fylder du rundt? En fødselsdagsrejse med hele familien er den perfekte måde at fejre mærkedagen på!

 

Send en forespørgsel

Book familierejsen med Apollo

Charterresor med ApolloRejs 10 betal for 9

Charterresor med ApolloHoteller med store værelser og lejligheder

Charterresor med ApolloHele familien er samlet på et dejligt hotel


Tilbud for store familier

Hovedbooker/værten får sin rejse gratis*, hvis I rejser i et selskab med mindst 9 fuldt-betalende personer.

Hvad får hovedbooker/værten

·         1 rejse gratis. *

·         I får én fast rejsekonsulent hos Apollo, som hjælper jer hele vejen

·         Navneændring uden gebyr senest 7 dage før afrejse

·         Betaling på en samlet faktura

Tilbuddet gælder med afrejse i følgende perioder: 

 

2021: 2/1 – 17/12

Rabatten gælder ikke for afrejse fredag, lørdag og søndag op til efterårsferien (uge 42), vinterferien (uge7) og påskeferien (27-31 marts 2021)

*Hovedbooker/værten rejser gratis i ovenstående perioder på udvalgte hoteller, hvis I rejser mere end 9 fuldt-betalende personer sammen. Den gratis rejse består af grundprisen og ved bestilling min. 90 dage før afrejse. Tillæg såsom pension, mad på flyet, transfer og bagage etc. er ikke en del af rabatten. Tilbuddet kan ikke benyttes på oversøiske rejser. Der gives ikke rabat på i forvejen nedsatte rejser og tager udgangspunkt i grundprisen på dagsaktuelle priser. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter, og alle rejsende i gruppen skal have samme rejselængde.

OBS! Vi kan desværre ikke tilbyde hjælp til grupperejser ved storbyferier, weekendrejser og rejser med rutefly.


Hoteller for store familier

Apollo Mondo-hotel

På vores Apollo Mondo Family Resorts findes masser af aktiviteter for alle aldre – børneklub, svømmeskole og masser af sport, aktiviteter og god mad for hele familien. Apollo Mondo Selected-hotellerne har høj standard og komfort med Polly & Minos legerum og legeplads, pools, svømmeskole og gode træningsmuligheder.

Læs mere om vores Apollo Mondo-hoteller

Hoteller for store familier

Vil I bo mange sammen under ferien? Her har vi samlet nogle af vores mest populære hoteller for større familier og grupper med ekstra store værelser eller lejligheder.

Se hoteller med store værelser & lejligheder

All Inclusive-hoteller

All Inclusive-hoteller er meget bekvemt for store rejseselskaber og børnefamilier. Nyd mad, snacks, masser af is og en drink ved poolen uden af have tegnebogen fremme. Lettere bliver det ikke!

Se vores All Inclusive-hoteller