1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Mövenpick Jumeirah Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


2 ud af 10

Tina,
Brøndby strand

+
-
Bedre info til gæsterne når hotellet vælger at renovere poolen.

Bekræftet køb : 2019-01-16


4 ud af 10

Malene,
Randers

+
Hotellet som sådan er et rigtigt dejligt hotel, som bestemt levede op til vores forventninger om selv hotellet. Venligt personale, lækker morgenbuffet, højt serviceniveau og central beliggende. MEN støjen fra nærliggende byggeri, det var fuldstændig forfærdelig!!!
-
Misvisende beskrivelse af hotel fra Apollos side: Men og det er et meget stort MEN jeres beskrivelser af og gøren opmærksom på støj fra meget nærliggende byggeri er på ingen måde tilsvarende!!!! På jeres billeder fra hotellet er udsigten fra poolen lige ned til stranden, det er fuldstændig forkert!!! Da denne udsigt nu er et stort byggeri. Dette med LARM, LARM og mere LARM fra byggeri til følge. Vi var meget frustrede og manden var klar til at tage hjem igen. Da vi kom for at finde og varme. Vi kontaktede Apollo Dubai 1. dag men det eneste vi fik tilbudt var et andet hotel, hvor vi mistede vores allerede betalte morgenmad, afhentning til lufthavn og derudover skulle vi betale ca 5000 danske krone. Vi har både foto og video som kan bekræfte ovenstående.

Bekræftet køb : 2018-11-18


8 ud af 10

Claes,
Liseleje

+
Lå godt i forhold til strand og by liv.
-

Bekræftet køb : 2018-11-12


9 ud af 10

Dan,
Greve

+
top service fra alle personalegrupper
-

Bekræftet køb : 2018-04-25


9 ud af 10

Henning,
København

+
beliggenhed, service, fitness rum
-

Bekræftet køb : 2018-03-12


8 ud af 10

stig,
Sunds

+
Virkelig god service overalt Executive koncepten Beliggenhed tæt på rigtig god strand Fin strand service af hotellet på stranden
-
Opdatering af hotelbeskrivelsen (der er nærmere 300m til stranden end 100m og lige om lidt er udsigten fra pool området (og executive floor) formentlig obstrueret af en bygning der skyder op foran hotellet. Elevatorer er irriterende langsomme at tilkalde

Bekræftet køb : 2018-03-10


10 ud af 10

Peter,
Konkedal

+
Det hele
-
Ingen

Bekræftet køb : 2017-11-20


8 ud af 10

Orla,
Ribe

+
Høj service meget venlige og imødekommende ansatte.
-
Lidt bedre strandfaciliteter, Feks liggestole af en god kvalitet til leje eller!

Bekræftet køb : 2017-10-25


9 ud af 10

Finn,
Nivå

+
Beliggenhed
-
Bedre guideservice.

Bekræftet køb : 2017-10-21


9 ud af 10

Johanna,
Helsinki

+
Erinomainen sijainti, siistit tilat, hyvä palvelu ja tasokas ruoka/juoma.
-

Bekræftet køb : 2018-02-07


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

3915 bedømmelser
Meget godt
 
2204
Godt
 
1072
Middel
 
375
Mindre godt
 
132
Dårligt
 
132

5 nyeste bedømmelser

09-12-2018

Indlæg af Jan T Dragør, Danmark

Helt i top med alting - book det !!!

Dette hotel har en god beliggenhed og i rimerig god gå afstand til den dejlige strand hvor du kan gå ca. 2 km med venstre eller ca. 1,5 km mod højre. Utrolig høflig og venlig betjening overalt. Maden til frokost er helt i top og du kan sidde behageligt ude i haven - men, pas på fuglene. Vi var så heldige at blive opgraderet til executive på 12 etage. Et dejligt værelse med en balkon hvor der er fin udsigt til byen og lidt skrå udsigt til stranden. Badeværelset er stort og godt indrettet. Støjen fra området er til at leve med og når døren til balkonen er lukket høres der ingenting. Gør endelig brug af den option som giver dig adgang til loungen på 21 etage - det er alle pengene værd. Et sted vi gerne kommer tilbage til.

 
12-09-2018

Indlæg af morthoby Rødovre, Danmark

Ferie

Super lækkert hotel med meget høj sevice, vi følte os overvældet fra vi kam til vi gik. Morgenmaden var virkelig lækker med mange varianter fra dag til dag, og servicen blandt personalet var eminent, blandt alle om det var i receptionen, dørmanden, housecleaning eller til morgenmaden...

 
30-04-2018

Indlæg af Berthelin Greve, Danmark

Fantastisk service på hotel med perfekt beliggenhed

Central beliggende hotel i Dubai Marina - har boet der tidligere - med kort afstand til JBR Beach, hvor hotellet har gratis strandservice med håndklæder/parasol/liggestykke udleveret hjælpsomt af yderst hårdt arbejdende personale. Alle personaler på hotellet meget servicemindet, hvor vi i Talk Restaurant særligt vil fremhæve THAKUR, som har stor evne af empati. Spiste primært morgenmad som var fortrinligt veltilberedt og arrangeret på bedste vis. På værelset flot rengøring og ved aften yderligere suppleret med håndklædeudskiftning og let rengøring udført af LINGU, så vi følte os "som hjemme". Værelset fantastisk placeret højt i bygningen med udsigt til "The Palm". Ved daglig færdsel i receptionsområdet altid meget venlig, kompetent og med stor humor modtaget af concierge STEPHEN. Alt dette ville dog ikke for os have været muligt, hvis ikke EDEN fra guest relations forud og under opholdet havde ydet service og imødenkommenhed ud over, hvad man som hotelgæst kan forvente. Tøv ikke med et ophold på hotellet, som dog i en byggeperiode for andet hotel i området kan være generet af støj, men dette opvejer den fantastiske service fra "bund til top"

 
05-01-2018

Indlæg af 484susannea

Ferie

Helt fantastisk sted. Rigtig god service. Pænt og rent overalt. Dejligt stort værelse med lækkert badeværelse og fin balkon. Morgenmad med alt, hvad hjertet begærer. Og så fik jeg den lækreste kage leveret på værelset på min fødselsdag. Tak for en vidunderlig ferie. Vender helt sikkert tilbage.

 
20-02-2017

Indlæg af Tina L

Centralt beliggende hotel med dejlig service

Rigtig fint hotel med gode faciliteter, og specielt restauranten Soul lavede overraskende god mad. Morgenmaden var fin og servicen overalt var helt i top. Der var desværre en del støj fra de omkringliggende byggepladser - også selvom vi boede på 18. etage, men ellers perfekt beliggende i forhold til strand, Dubai Marina og øvrige seværdigheder.