Meditation & Breathing

Find din indre fred med vores indiske mester Mahendra Ji. Vi er så heldige, at vi har fået en af ​​vores indiske yogainstruktører til at holde timere for vores gæster på La Pared. Mehandra Ji har specialiseret sig i meditation, vejrtrækningsteknik, yoga mudras og yoga nidra. I denne uge kan du få bedre viden indenfor disse yogaretninger.


Holdbeskrivelser

Yoga Nidra (yogisk søvn) er en guidet koncentrationsteknik/meditation, hvor du slapper godt af. Yoga Nidra udføres liggende og det eneste du skal gøre er at lytte. Ved at lade din bevidsthed følge forskellige visualiseringsteknikker, kommer du i kontakt med underbevidstheden og kan skabe forandringer der.

Hatha yoga kaldes også den klassiske yoga. Vi arbejder os gennem hele kroppen for optimal balance både fysisk, mentalt og energimæssigt.

Hatha flow vil fokusere på energiflow, som er forbundet med mentalt fokus og nærvær i dine bevægelser. Klassen har et meditativt fokus, der løber gennem hele klassen som en rød tråd. Kraft, styrke og vejrtrækning kombineres med ro, fokus og meditation.

Ashtanga vinyasa yoga med fokus på styrke, mobilitet og meditation i asanas/øvelser. En omfattende og styrkende yogatime. Afsluttes med udvalgte pranayam-teknikker (afbalancering af åndedræt og energi) og en kort meditation.

Asanas og pranayama vil fokusere på vejrtrækningsteknikker og hvordan man balancerer åndedræt og energi.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel. 


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.

Dato og hotel:
27. aug- 3. sept 2023, La Pared – powered by Playitas

Afgangssteder: København, Billund

Dette er inkluderet:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren  

  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program  

  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren og hotellet


 

Mahendra Ji

Mahendra Ji er født og opvokset i Etah (U.P.), en by tæt på Shankasya (nu Shakisha), et populært buddhistisk sted, fik Mahendra Ji opfordring til yoga under sin skolegang på Gautam Buddha Inter College.

Mahendra Ji brød op fra de oprindelige planer om at afslutte eksamen og videreføre familievirksomheden, og forlod herefter hjemmet og rejste til Haridwar for at reagere på sit kald. Han forblev under skyggen af ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, hvor han afsluttede Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Kort efter tog han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Hans tilbøjelighed til at specialisere sig i Ayurveda bragte ham til at gennemføre et 6 måneders certifikatkursus i Ayurveda.

Efter at have afsluttet uddannelse erhvervede han emblemet for anerkendelse og ægthed ved at kvalificere sig til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017.

Lige siden juli 2016 har Mahendra Ji været aktivt tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiserede emner omfatter Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma.

Med hans egne ord: ’En dråbe erfaring og følelse er bedre end hundrede teoriord.’


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas