Yoga & Meditation

Riyas Babu

Øv yoga udendørs med udsigt over vandet. Tag med den erfarne indiske yogalærer Riyas Babu, der til daglig blandt andet driver yogacentret Satwik School of Yoga i Indien. I løbet af ugen vil Riyas hjælpe dig med at udvikle dig indenfor meditation, klassisk hatha yoga, yogafilosofi, Pranyama og Yinyoga.

I løbet af ugerne praktiserer vi klassisk Hatha Yoga, Yoga Filosofi, Riyas fortæller om det grundlæggende i hinduisme, Meditation, Pranayama & Yin Yoga.


Yogaen

I løbet af ugerne praktiserer vi klassisk Hatha Yoga, Yoga Philosophy, Riyas taler om grundlaget for hinduisme, meditation, Pranayama og Yin Yoga.


Om programmet

Her ser du snart denne uges program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres på stedet for at passe til vejr og lokaler.


Hvem kan deltage?

Denne rejse er for dem, der kan lide yoga. Rejsen er for alle fra begyndere til erfarne. Riyas vil tilpasse sig deltagernes niveauer.


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i samme uge. For at booke skal du klikke på bookinglinket og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Herfra skal du bare booke din rejse. Det kræver ingen tilmelding for at deltage.

Info om ugen

Pris: Al træning i ugen er gratis og er inkluderet i prisen på turen. Bare book en tur med os til dette hotel denne uge.

Dato: 

4.-11. oktober 2024, Playitas Resort

19.-26. oktober 2024, Monte Feliz

8.-15. november 2024, Playitas Resort

Afrejselufthavn: København & Billund

Dette er inkluderet:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Riyas Babu
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Playitas Resort

Monte Feliz

Spørgsmål? Send en mail!

Riyas Babu

Riyas Babu

Riyas, bosiddende i Kerala, underviser i yoga, meditation og filosofi med 18 år erfaring rundt om i verden. Driver Satwik School of Yoga (Varkala) og underviser yoga om sommeren i Bergen, Norge. Riyas Babu har en dyb passion og viden for de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og undervist i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogalivet. Riyas Babu er, lever og underviser i yoga. Og han er god til det! Riyas har også arbejdet som journalist og skrevet romanen 'I Længslens Land'. Riyas Babu er også grundlæggeren af ​​"The Varkala International Yoga Festival" samt driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »