Movement Retreat, Sivota Retreat

Med Christine Bonde

DELTAG PÅ MOVEMENT RETREAT og udnyt muligheden for at kombinere velvære under varmere himmelstrøg med udfordring via en bred palette af bevægelsesformer, som giver dig minder, praktiske redskaber og selvudvikling med hjem i bagagen. Du vil lade op med D-vitamin og frisk luft, mens du lærer nye færdigheder med din krop, bliver en del af et fællesskab og oplever den smukke natur på Sivota - alt sammen noget, der inspirerer til at folde dig mere ud både kropsligt, mentalt og socialt.


Om turen

Vi træner…

 • Med bevægelse som hovedingrediensen
 • For mere styrke, frihed i kroppen og glæden ved at røre sig
 • Både hårdt og blødt - altid med plads til grin og refleksion
 • Sammen som et hold med vores individuelle udfordringer og kompetencer
 • På en måde hvor alle niveauer kan være med

Træningstyper og bevægelsesformer: På alle sessioner vil elementer af leg, læring og funktionalitet være i højsædet, og vi skal bl.a. prøve kræfter med kettlebells, de gymnastiske ringe, terrænløb, fridykning, natural movement, kamplege, yoga, HIIT m.m. Uanset om du er helt ny eller kender træningsformen, vil du blive klædt på til at gå til det med nysgerrighed og selvsikkerhed. Hver dag bringer nye udfordringer med mindst 2 aktiviteter, så du kan presse dig selv på en energifyldt måde med mulighed for at tage et hvil i solen, en dukkert i havet eller en gåtur i området mellem sessionerne.

 


Program  

Hver dag vil byde på mindst 2 forskellige aktiviteter/sessioner (nogle gange flere) af forskellig varighed og indhold. Et mere detaljeret program for ugen vises her, når vi nærmer os afrejsedatoen. Du vil i øvrigt blive medlem af en eksklusiv gruppe med tips og tricks, forslag til hvad du skal pakke i kufferten og meget mere.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Endeligt program oplyses 2 uger før afrejse.

 


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og du kan sagtens rejse alene, da du hurtigt vil blive en del af fællesskabet. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag så meget du vil. Alle kan deltage i de forskellige træninger og workshops uanset niveau erfaring. Fra 18 år.

 


 

Information om ugen

Pris: fra 10.698,-

Datoer: 7.-14. okt 2024

Hotel:  Sivota Retreat – powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette er inkluderet:

 • Fly tur/retur
 • Mad om bord på flyet
 • Bagage + håndbagage
 • Transfer tur/retur
 • Ophold i delt dobbeltværelse/lejlighed på Sivota Retreat
 • Måltider: Halvpension (Morgenmads- og middagsbuffet)
 • Træning med instruktør ifølge program med Christine Bonde
 • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse

Enkeltværelsestillæg 3.000,-

Book

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren

Christine Bonde er BSc i Global Nutrition and Health, coach, personlig træner, yogalærer og bevægelsesnørd. Siden 2012 har hun undervist i mange forskellige trænings- og bevægelsesformer med ambitionen om at give folk deres bevægelsesglæde og frihed i egen krop tilbage, så de kan leve et gladere, stærkere og mere aktivt liv både fysisk og mentalt. Hun bruger bevægelsesbaseret træning til at facilitere og kultivere personlig udvikling og mental robusthed ved at inkorporere elementer af leg, kreativitet, refleksion og brobygning mellem det du træner og det du ønsker i dit liv. At (kunne) træne er et privilegium. Noget du får lov til. Sæt pris på det, og se tingene ændre sig.

Lær Christine at kende på Instagram @christinebonde.

 


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas