Bike Week på Porto Myrina - powered by Playitas med Holly Sport

26. maj - 2. juni 2024 kan du komme med på den ultimative indoor bike-uge på Apollo Sports-hotellet: Porto Myrina - powered by Playitas

Kom med for kun 7.498,- pr. person, når I rejser og bor to sammen. Medrejsende børn koster 4.498,- pr. barn

Om ugen

Holly Sports instruktører sørger for en fantastisk uge, fyldt med træning på body bikes. Du får seks dage på bike-cyklen, fire timer dagligt. Når du har tid på egen hånd, kan du enten nyde de herlige omgivelser eller gå på opdagelse. På hotellet vil du også kunne benytte dig af de øvrige træningsfaciliteter og afprøve mange forskellige former for sport og holdtræningspas.

Program

Kommer tættere på afrejse

Hvem kan deltage?

Denne rejse er for alle, uanset niveau og er perfekt for dig der elsker indendørs cykling og spinning. Om du rejser alene, med familie eller venner, har ingen betydning. På denne rejse er der rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber.

Hvem er Holly Sport?

Holly Sport er specialister i indoor bike. 
Hos Holly Sport går det sociale fællesskab, afslapning og den bedste træning op i en højere enhed.
Holly Sport arrangerer også Danmarks største bikeevents, blandt andet Holly Bike Challenge, og arbejder tæt sammen med de absolut dygtigste bikeinstruktører.

Hvordan bestiller jeg?

Tilmeld dig ved at udfylde formularen i det blå bookinglink. Når formularen er udfyldt, vil den blive behandlet af en af vores sælgere, som derefter vil fremsende en bookingbekræftelse til den oplyste e-mail adresse, hvis der fortsat er ledige pladser. Der findes kun 40 pladser i denne uge, så du skal være hurtig for at komme med. Vær opmærksom på, at du bliver indkvarteret i dobbeltværelse enten i grundplan, eller med balkon. 

Pris fra: 7.498,- 

Afrejsedato:

26. maj - 2. juni 2024. 

Hotel: Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejselufthavn: 

København

Dette indgår i rejsen:

  • Charterfly
  • Bagage
  • Lufthavnstransfer 
  • Ophold i delt dobbeltværelse*
  • Morgenmadsbuffet
  • Fuldt bike program iflg. Holly Sport
  • Apollo rejselederservice 24/7

*Rejser man alene vil der komme et enkeltværelsestillæg på 3.200,-

BOOK REJSEN

Kontakt os: 
E-mail: sports@apollorejser.dk


Om hotellet

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas