Apollo Sports Solo

Apollo Sports SOLO

- Rejs alene sammen med andre

Vores koncept Apollo Sports SOLO - rejs selv men ikke alene er skabt til dig, der har den der lidt prikkende fornemmelse i kroppen af, at du gerne vil ud i verden for at se nye steder og møde nye mennesker. Her har vi taget det bedste fra begge verdener og blandet charterrejsens tryghed og fællesskab med den lidt eventyrlige og spændende følelse af at tage afsted på egen hånd. På disse rejser opdager vi nye destinationer og hoteller, tager på spændende udflugter og træner sammen. Et stort fokus er på at prøve nye sportsgrene under vejledning af erfarne instruktører.

Kan du lide god mad, smukke miljøer, motion og fællesskab? Så er det klart, at du skal med os på denne rejse. Tag med for at møde nye venner, men frem for alt for at møde dig selv. Du kan deltage lige så meget eller lidt du vil, og her er du altid velkommen.

Hvorfor Apollo Sports SOLO?

  • Oplev nye destinationer
  • Slip for enkeltværelsestillægget
  • Mød nye venner


Apollo Sports – træningshoteller for alle

Se alle vores sportshoteller her

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Apollo Sports - træningshoteller

Apollo er førende på markedet, når det gælder træningsrejser og træningshoteller med alt, du behøver for en aktiv ferie. Se vores hoteller og book en aktiv ferie.