JAPOW - Sneglæde

Hokkaido, Japan

Pris fra 29.998,-

Dato:

3.-11. feb. 2024

Afventer ny dato

Afrejse fra: København

Dette indgår:         

 • Fly tur & retur
 • Transfer
 • Hotel
 • Morgenmad
 • 6 dages liftkort
 • Guidning med Xtravels guider

BOOK

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

Information om rejsen

Antal skisportsteder: 1-3 stk.

Antal lifte: 33 stk.

Off-piste: Ja

Højeste skiløb: 1308 m.o.h.

Antal pister: Nogle stykker

En tilbagevendende klassiker og vores pudderrejse nummer et! Hvis du leder efter en uforglemmelig skioplevelse, er dette turen for dig!

Hokkaido er kendt for sine utrolige mængder sne, fantastiske off-piste muligheder og unikke kultur, og Xtravels guider er eksperter på området. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde din skitur fuldt ud. Du har adgang til alt, hvad du har brug for, inklusive transport, overnatning, liftkort og guidede ture, så du kan fokusere på fantastisk skiløb på bjerget!


Om rejsen

Rejsen er 9 dage lang, og i den tid har du tid til 6 hele pudderdage! Vi bor på den hyggelige Freedom Inn lodge beliggende i Hanazono (en del af Niseko skisystemet). Herfra kører vi i hele Niseko-området, men kører også dagsture til de nærliggende områder; Rusutsu, Kiroro, Moiwa og andre. (hvis sneen er god der).

Vi anbefaler at tage et stop i Tokyo før eller efter dit ophold i Niseko. Tilføj en note i bookingen, så kan vi give et prisforslag for en flyændring.


Om skiløbet

Niseko er et ægte sneparadis i det nordlige Japan, med et gennemsnit på 10-12 meter sne pr. sæson med rekordsæsoner på 16 meter. Bjergene er ikke så høje, og skoven er lige sparsom nok til at give mulighed for legende og sjov skiløb med lav lavinerisiko. Af naturlige årsager ser man ikke solen ret tit, men hvad gør det, når der er masser af sne og smukke linjer? I Japan kører man meget i skoven, så det er vigtigt at kunne klare hurtige sving i skovskiløb. Vores fantastiske guder vil vise dig de bedste ture i Niseko!


 

Ophold & måltider

Type af ophold:

Del i dobbeltværelse. Mulighed for enkeltværelse, men der tillægges enkeltværelsestillæg.

Hotel:

Freedom Inn

Måltider:

Morgenmad indgår på denne rejse. Frokost og middag står du selv for. Vi spiser frokost på skibakken med et udvalg, der er nogenlunde det samme på alle skisportsstederne, lidt enklere, men gør jobbet! Aftensmaden spises som regel ude på restauranter i den by vi er i, her er et stort udvalg, og maden i Japan er utrolig god!

Transfer

Program

Dag 1: Ankomst til Sapporo Lufthavn hvor Xtravelguiderne venter! Efterfølgende en 2-timers rejse i minibus til Hotel Freedom Inn i Hanazono.

Dag 2: Første dag starter normalt i Niseko-skiområde. Guiderne gennemgår lavinesikkerhed, samt om opførsel og etikette ude på bjerget. Derefter står det på ski hele dagen lang, ofte efterfulgt af en Onsen (varm kilde) og middag, som guiderne forbereder!

Dag 3-7: Xtravelguiderne starter dagen med at starter dagen med at se, hvor sneen er faldet, tager en klog beslutning, hvor de tror, ​​de finder det bedste skiløb for dagen.

Valget står mellem:

 • Niseko, det største og mest omfattende skisystem
 • Moiwa, kombineres ofte med Niseko, da det ligger ved siden af

30-45 minutter væk findes også:

 • Rusutsu, det underholdende skisystem med let tilgængeligt skovskiløb
 • Kiroro, det lille charmerende og utroligt snesikkert skisted

Efter skiløb arrangerer guiderne aktiviteter som Onsen-bade, restaurantbesøg, indkøbsture.

Dag 8: Rejsen nærmer sig enden, og minibusserne kører tilbage til lufthavnen i Sapporo!

Dagsprogrammet kan variere en anelse, og antallet af dage på et skisted afhænger af, hvad guiden anser er bedste sted for dagen.

Værd at vide

Pasregler: Sørg for, at passet er gyldigt under hele dit ophold i Japan. Husk at skrive samme navn i bookingen, som det er stavet i passet.

Visum: Der kræves pt. ikke visum for indrejse til Japan. For mere information og detaljer omkring visum og indrejseregler, se Udenrigsministeriets hjemmeside.

EL: 110V og samme udtag som i USA. 

Valuta: I Japan er det Japanska YEN, som gælder. 1 YEN ca. 0,05 DKK (nov. 2023). Tjek evt. aktuel kurs med din bank.

Udstyr

Medbring eget udstyr:

Skifragt indgår altid på flyet.

Obligatorisk udstyr at have med:

 • Skovl
 • Sonde
 • Transceiver
 • Hjelm

 

Sværhedsgrad

For at få så meget ud af denne rejse som muligt, skal du kunne køre uhindret off-piste og mestre løssneskiløb, da der ofte er meget sne i Japan. Der er meget skovski på denne tur. Alder betyder ikke noget, så længe du er ung af hjerte og elsker at stå på ski eller snowboard. For alles komfort fraråder vi derfor begyndere at tage på vores rejser til Japan.


 

Fatmap

Godt 3D værktøj for skiløbere for at få et overblik over området.

Vejrprognoser

Vil du se det seneste vejr i Niseko? Her findes også snehistorik.

Pistkort

Kort over skiområdet (vi kører ikke så mange pister på denne tur)


Vores Xtravelguider


 

Vores Xtravel-guider tager sig af dig udenfor og på bjerget alle de dage, du er der. Vores guider sørger for, at du finder gode forlystelser på de bedste bjerge i Niseko-området. Med god viden og hjælp fra vejrudsigter styrer guiden, hvor og hvilke bjerge der skal besøges.


Om Hokkaido


Hokkaido-øen er den nordligste ø i Japan og den næststørste. Hokkaido har næsten 6 millioner indbyggere. Det er kendt for sine vulkaner, varme kilder (Onsen), højkvalitets fisk og skaldyr og selvfølgelig skiløb. Hokkaido er kendt for sit kraftige snefald med rekordsæsoner på 16 meter sne. Det mest kendte skiområde hedder Niseko, på vores tur Japow har vi vores base i Niseko. Der er selvfølgelig mange flere bjerge omkring Hokkaido og på vores skirejse Roadtrip Hokkaido 2.0 besøger vi flere af dem vi synes, er de bedste.

Hokkaido er en af ​​vores yndlingsdestinationer, hvor vi har flere forskellige rejser med forskellige koncepter. Vi kører både roadtrips og ugentlige rejser.