Apollo medarbejdere i en t-shirt fra Hjemhavn

Samarbejde med Hjemhavn til Ferie for Alle rejsemessen

Til årets store rejsemesse i Herning, Ferie for Alle, var alle Apollos medarbejdere iklædt bæredygtigt tøj fra den lille iværksættervirksomhed Hjemhavn. T-shirtsne med de fine og finurlige budskaber som ”Make Oceans Clean Again”, ”Life is a Beach”, ”I Need Vitamin Sea” m.fl. er inspireret af netop havet, og derfor donerer Hjemhavn 5% af deres omsætning til Plastic Change, der bl.a. arbejder for at mindske mængden af plastik i verdenshavene.

Om Hjemhavn

Iværksættervirksomheden Hjemhavn hylder livet ved havet, stranden, i sommerhuset, det lokale, hjemhavnene og hjemstavnene. Derfor går 5% af deres omsætning tilbage til havet og organisationen Plastic Change.

Om samarbejdet siger Søren Märcher fra Hjemhavn:

Det er en kæmpe anerkendelse for en lille iværksættervirksomhed som vores, at Apollo har valgt at bruge os som leverandør til beklædningen til messen. Det er den alternative vej, men det er også den rigtige vej, hvis man vil sende et signal, der skal give mening. Vi har ikke et stort produktionsapparat, der sviner, vi trykker alt i hånden på gammeldags manér og med nogle af de mest miljørigtige materialer, man kan opstøve i dag, og så giver vi tilbage til de have, der har givet os så meget.”

Læs mere om Hjemhavn her.


Find ud af mere

Bæredygtige rejser

Sammen med gæster og samarbejdspartnere vil vi lægge grundlaget for en bæredygtig rejse.

Bæredygtige rejser

Bæredygtige hoteller

Vil du bo på et bæredygtigt hotel? Vælg nogle af vores hoteller, der er certificerede af Travelife eller Green Key.

Læs mere og se hoteller

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her