Samarbejde med Hjemhavn til Ferie for Alle rejsemessen

Til årets store rejsemesse i Herning, Ferie for Alle, var alle Apollos medarbejdere iklædt bæredygtigt tøj fra den lille iværksættervirksomhed Hjemhavn. T-shirtsne med de fine og finurlige budskaber som ”Make Oceans Clean Again”, ”Life is a Beach”, ”I Need Vitamin Sea” m.fl. er inspireret af netop havet, og derfor donerer Hjemhavn 5% af deres omsætning til Plastic Change, der bl.a. arbejder for at mindske mængden af plastik i verdenshavene.

Selvom rejsebranchen ikke ligefrem sælger bæredygtige produkter, så vil vi gerne, med et glimt i øjet, opfordre vores gæster til at rejse med så meget omtanke som muligt. Og med dette tiltag, samt vores Travelife certificering og meget andet, er det et stort skridt til at passe på vores verden, som vi har så meget kærlighed til. 

Om Hjemhavn

Iværksættervirksomheden Hjemhavn hylder livet ved havet, stranden, i sommerhuset, det lokale, hjemhavnene og hjemstavnene. Derfor går 5% af deres omsætning tilbage til havet og organisationen Plastic Change.

Om samarbejdet siger Søren Märcher fra Hjemhavn:

Det er en kæmpe anerkendelse for en lille iværksættervirksomhed som vores, at Apollo har valgt at bruge os som leverandør til beklædningen til messen. Det er den alternative vej, men det er også den rigtige vej, hvis man vil sende et signal, der skal give mening. Vi har ikke et stort produktionsapparat, der sviner, vi trykker alt i hånden på gammeldags manér og med nogle af de mest miljørigtige materialer, man kan opstøve i dag, og så giver vi tilbage til de have, der har givet os så meget.”

Læs mere om Hjemhavn her.