Koukounaria Hotel & Suites

Koukounaria Hotel & Suites ligger i rolige omgivelser, lige uden forbyen Alykes, og her er det store og hyggelige poolområde samlingsstedet om dagen. Tag en gåtur ned til stranden for en morgendukkert eller hen mod aften til en aftensvømning, før du går mod hotellet med et stop på vejen for en drink før middagen. Hvis du tilkøber halvpension, venter middagen på dig på hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Koukounaria Hotel & Suites har et poolområde med to pools, hvoraf den ene er en børnepool. Der er også en stor jacuzzi pool. Slap af i solstolen under parasollen. Poolhåndklæder findes mod betaling.

Morgenmadsbuffeten serveres hver dag i poolbaren, og middagen serveres i à la carte-restauranten Lino Bistro. I løbet af dagen serveres lette måltider i poolbaren. To barer, hvoraf den ene er en poolbar.

Legeplads og let aftenunderholdning et par aftener om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Ca. 600 meter til Alykes Beach, hvor hotellet har en bus mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30.

Alle hoteller i Alykes

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Velkommen til det nyrenoverede All Inclusive-hotel Alykanas Beach Grand by Zante Plaza, som ligger lige ved den lange Alykanas-strand. Her kan du slappe af ved poolen eller nyde det krystalklare vand ved stranden. På hotellet findes en buffetrestaurant, der serverer All Inclusive, og der er ikke langt ind til centrum af Alykanas.

Konstantin Beach

Konstantin Beach er et enkelt All Inclusive-hotel lige over stenstranden i Alykes. Her kan du slappe af ved poolområdet i en solstol og nyde roen og havets bølger. Hotellet er velegnet til dem, der har brug for at slappe af og gerne vil ud på cykel eller bil og opdage den smukke ø Zakynthos.