Vrachos' dejligste strande

Hvis du rejser til Vrachos, vil vi anbefale at besøge Vrachos Beach. Med sin tre kilometer lange sandstrand, vil du med garanti finde et spot som passer dig! Flere steder langs stranden er der hyggelige cafeer og tavernaer og der er rig mulighed for at leje solstole og parasoller. Herunder kan du læse om Vrachos Beach og andre dejlige strande i området. 

Vrachos beach

Vrachos Beach

Stranden i Vrachos er en af ​​de mest populære i området, hvilket ikke er svært at forstå! Stranden er lang og bred med mulighed for leje af solstole og parasoller flere steder. Langs stranden er der masser af restauranter, caféer og barer. Et tip er at starte feriedagene med en hyggelig gåtur langs hele stranden, som er cirka 3 kilometer lang.

Loutsa Beach

Vil du solbade og svømme blandt de lokale, bør du tage til den del af stranden, der hedder Loutsa. Med sit fine sand er stranden især populær blandt børnefamilier. Langs stranden er der en række tavernaer og caféer at besøge for noget koldt at drikke eller dagens frokost.

Charmerende Lygia

Ca. 4 kilometer fra Vrachos ligger den lille landsby Lygia, som har en hyggelig lille havn. Om dagen kan du slappe af ved en af ​​de mange strande i Lygia, og om aftenen nyde rigtig gode fiske- og skaldyrsretter. Både turister og lokale kommer til tavernaerne.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Vrachos, find og book en rejse til Vrachos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Vrachos

Her finder du vores bedste tips til skønne strande, de hyggeligste restauranter, bedste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Vrachos

Vrachos

  • Uberørte strande
  • Smukke omgivelser
  • Spændende udflugter
Se alle rejser til Vrachos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her