Poseidonia

 • • Godt familiehotel
 • • Central beliggenhed
 • • Rummelige lejligheder

Hotel Poseidonia passer specielt godt til børnefamilier. Her er 2 børnepools, legeplads og mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Hotellet ligger centralt og nær stranden, men atmosfæren på hotelområdet er rolig. Hotellet er populært på grund af den personlige service, sine pools og beliggenheden.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer eller 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Underholdning om aften
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Poseidonia har et poolområde med to pools og to separate børnepools. Solstole og parasoller på solterrassen. Poolbar. Restaurant og snackbar. Solstole på stranden mod betaling.

Legeplads. Souvenirbutik. Underholdningsprogram hver uge fra tirsdag til fredag med bl.a. græske temaaftener, pianomusik og karaoke. Lille fitnessrum, der gratis kan anvendes. Billard mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Internethjørne mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt. Hotellet ligger midt i Ixia centrum. Til centrum i Ialyssos er der ca. 2,7 km og til Rhodos by er der ca. 5 kilometer. Trafikstøj kan være generende i nogle værelser. Støj fra flytrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmad, kl. 07.00-10.00
 • Frokost, kl. 13.00-14.30
 • Snacks kl. 10.30-12.30 og kl. 14.30-18.00
 • Is til børnene, kl. 10.30-22.30
 • Middag, kl. 18.30-21.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks (bestående af to ingredienser) ad libitum kl. 10.30-23.00 (Cocktails er ikke inkluderet)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Vej skal krydses for at nå til stranden.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Ialyssos & Ixia

Villas Duc

Hotel Villas Duc tilbyder lejligheder i gåafstand til både havet og Ialyssos centrum. Hotellet er elsket af sine gæster for sin rolige atmosfære og sit frodige poolområde.

Avra Beach

Avra Beach er et børnevenligt All Inclusive-hotel med skøn strandbeliggenhed i Ixia. Hotellet tilbyder et dejligt poolområde med separat børnepool i frodige omgivelser med smuk udsigt over havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Hotel Blue Horizon ligger lige ved stranden i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har en stor have og et hyggeligt poolområde. Du kan vælge mellem at bo i hovedbygningen eller i de bungalow-lignende bygninger i haven.

Atrium Platinum

Velkommen til fine hotel Atrium Platinum i Ixia. Her venter en luksuriøs ferieoplevelse med skønne pools, gode gourmetrestauranter og Rhodos største spa. Er du ude efter det lille ekstra, anbefaler vi, at du booker en junior-suite eller et deluxe-værelse med privat pool.

Belair Beach

Belair Beach byder velkommen med en familiær atmosfære og et stort pool og pænt poolområde med børnepools og udsigt over havet. Med sin centrale beliggenhed i Ixia bor du både nær på shopping og restauranter langs med strandgaden. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et dejligt 5-stjernet hotel med et smukt poolområde i frodige omgivelser ved stranden i Ixia. Her findes flere gode restauranter, et godt fitnessrum og en af Rhodos' største spa.

Sirene

På All Inclusive-hotellet Sirene trives både par og familier med lidt ældre børn. Hotellet ligger i en frodig have lige ved rullestensstranden i udkanten af Ixia. Her findes en mindre pool med børnesektion, og flere aftener om ugen er der livemusik. Hotellet ligger nær forlystelser, kultur og restauranter i Rhodos by.

Rodos Palace

Rodos Palace er et børnevenligt hotel med både børnepool, legeplads og aktiviteter. Hotellet består af to områder; hovedbygningen og områder som kaldes Garden Wing. Der er flere faciliteter, og stranden ligger lige i nærheden.

Sun Beach Resort

Hotel Sun Beach Resort på Rhodos byder hele familien velkommen. Hotellet ligger lige ved stranden i hjertet af Ialyssos, og de smukke haver strækker sig helt ned til havet. Der er flere pools, både for store og små, restauranter med varierede menuer og sjove aktiviteter for alle aldre, såsom tennis, beachvolley og minidisco. Byen Ialyssos er charmerende græsk, og hvis du vil udforske Rhodos, tager den lokale bus dig let derhen.

Orion (Rhodos)

På det 4-stjernede hotel Orion bor du i lejlighed i rolige omgivelser med gåafstand til både centrum og havet. På hotellet findes et fredeligt poolområde, og du kan benytte faciliteterne på søsterhotellet Poseidonia.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes - tænk på luksuriøs minimalistisk æstetik med en moderne, urban atmosfære, og du er der! Det er det perfekte hotel på Rhodos for dig, der rejser uden børn og ønsker at bo på et lækkert hotel med DJ's der spiller skøn musik, og hvor god mad og flotte cocktails er i fokus.