Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon, nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i en fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 23-26 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelse plus

Deluxe-værelse plus med balkon og havudsigt. Værelset består af et soveværelse med dobbeltseng og et par trin ned til et opholdsrum med en sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Nespressomaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse i etage

Familie-værelser i etage med balkon, store panoramavinduer og havudsigt. I entréetagen er der opholdsrum med sovesofa og badeværelse med bruser og toilet. Ovenpå er der hems med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med badekar og toilet. Åben grundplan mellem etagerne. Tv med internationale kanaler på hver etage. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Nespressokaffemaskine. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 51 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.