Familie-suite

Familie-suiter med terrasse eller balkon, nogle med havudsigt og nogle med pooludsigt. Suiten består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med en sovesofa. Værelserne er adskilt af en skydedør. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 38 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med terrasse eller balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i to sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon, nogle med pool- eller havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.