Thesmos Village

Thesmos Village er et dejligt lejlighedshotel i et roligt og grønt miljø. Der er et stort poolområde med to pools, en infinity-pool og en børnepool, samt store græsplæner, hvor børnene kan løbe rundt. Lige nedenfor hotellet er der en strand, hvor solstole og parasoller indgår.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 39 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Thesmos Village ligger perfekt på stranden, og direkte over havet ligger et stort poolområde med to pools og et soldæk med smuk udsigt over Kalamos-øen. En stor infinity-pool med saltvand og en børnepool. Pool- og snackbar. Strand- og poolhåndklæder mod betaling. Solstole og parasoller indgår ved poolområdet og på stranden.

Thesmos Village har en restaurant med traditionelle græske specialiteter på menuen og en kombineret pool- og snackbar, der er åben fra tidlig morgen til efter midnat. Der er et fælles grillområde i haven.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben fra kl. 08.00-23.00. Ved sen afrejse er der omklædningsrum med brusebad. Trapper og trin i og uden for hotellet, også til hotellets private strand, som er en blanding af groft sand og småsten. Det er muligt at gå eller cykle fra hotellet til butikker og større landsbyer/byer.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 08.00-11.30 i morgenmadslokalet ved siden af receptionen.

Alle hoteller i Mytikas

Ostrella Hotel

Med sine otte værelser og lejligheder er Ostrella Hotel et charmerende og personligt hotel til dit ophold i den lille landsby Mytikas. Hotellet ligger i gåafstand fra alle strandene omkring Mytikas og er et ideelt udgangspunkt, hvis du lejer en bil for at udforske området.

Alexander Hotel

Drømmer du om en ferie ved havet i Grækenland? Velkommen til Alexander Hotel i den hyggelige landsby Mytikas på Grækenlands vestkyst. Her bor du lige ved havet i skønne dobbeltværelser med havudsigt fra balkonen. Der venter dig en rolig og afslappende ferie i Mytikas, uden masseturisme og med masser at se og opleve i omgivelserne.

Costa Inonica - Mytikas Seaside Hotel

Det nybyggede Costa Inonica - Mytikas Seaside Hotel ligger i rolige omgivelser direkte over den lange strand, lige uden for Mytikas på Grækenlands vestkyst. Slap af ved poolen, gå en lang og afslappende tur mod Mytikas og sæt dig til rette på en taverna til middag, mens dagen langsomt bliver til aften.