Ostrella Hotel

Med sine otte værelser og lejligheder er Ostrella Hotel et charmerende og personligt hotel til dit ophold i den lille landsby Mytikas. Hotellet ligger i gåafstand fra alle strandene omkring Mytikas og er et ideelt udgangspunkt, hvis du lejer en bil for at udforske området.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 1 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I udkanten af den charmerende lille landsby Mytikas finder du Ostrella Hotel. Her kan du komme lidt tættere på det græske hverdagsliv og bo inden for rækkevidde af centrum. På begge sider af landsbyen strækker lange strande sig ud, perfekte til dage i solen.

Ostrella Hotel har en restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag, hvor man kan nyde græske og italienske retter, og der er også en bar. I landsbyen er der et par restauranter og et par tavernaer på strandpromenaden.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben fra 08.00-23.00.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres fra kl. 08.30-10.30

Alle hoteller i Mytikas

Thesmos Village

Thesmos Village er et dejligt lejlighedshotel i et roligt og grønt miljø. Der er et stort poolområde med to pools, en infinity-pool og en børnepool, samt store græsplæner, hvor børnene kan løbe rundt. Lige nedenfor hotellet er der en strand, hvor solstole og parasoller indgår.

Alexander Hotel

Drømmer du om en ferie ved havet i Grækenland? Velkommen til Alexander Hotel i den hyggelige landsby Mytikas på Grækenlands vestkyst. Her bor du lige ved havet i skønne dobbeltværelser med havudsigt fra balkonen. Der venter dig en rolig og afslappende ferie i Mytikas, uden masseturisme og med masser at se og opleve i omgivelserne.

Costa Ionica - Mytikas Seaside Hotel

Det nybyggede Costa Ionica - Mytikas Seaside Hotel ligger i rolige omgivelser direkte over den lange strand, lige uden for Mytikas på Grækenlands vestkyst. Slap af ved poolen, gå en lang og afslappende tur mod Mytikas og sæt dig til rette på en taverna til middag, mens dagen langsomt bliver til aften.