Alexander Hotel

Drømmer du om en ferie ved havet i Grækenland? Velkommen til Alexander Hotel i den hyggelige landsby Mytikas på Grækenlands vestkyst. Her bor du lige ved havet i skønne dobbeltværelser med havudsigt fra balkonen. Der venter dig en rolig og afslappende ferie i Mytikas, uden masseturisme og med masser at se og opleve i omgivelserne.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 650 m
Til centrum: 650 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alexander Hotel ligger lige ved havet og tilbyder smuk havudsigt fra værelserne og den populære restaurant. Restaurantens menu omfatter en række græske retter og lokale specialiteter.

Gåafstand til den nærmeste strand og den lille havn i Myitkas. Langs vejen er der nogle restauranter og små lokale butikker, man kan besøge. I sommermånederne kommer der en del turister til feriestedet, men ellers er der stille, og du kommer tæt på det græske hverdagsliv på din rejse.

Hvis du vil se dig omkring og leje en bil for nemt at komme rundt, er der parkering ikke langt fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Mytikas

Thesmos Village

Thesmos Village er et dejligt lejlighedshotel i et roligt og grønt miljø. Der er et stort poolområde med to pools, en infinity-pool og en børnepool, samt store græsplæner, hvor børnene kan løbe rundt. Lige nedenfor hotellet er der en strand, hvor solstole og parasoller indgår.

Ostrella Hotel

Med sine otte værelser og lejligheder er Ostrella Hotel et charmerende og personligt hotel til dit ophold i den lille landsby Mytikas. Hotellet ligger i gåafstand fra alle strandene omkring Mytikas og er et ideelt udgangspunkt, hvis du lejer en bil for at udforske området.

Costa Ionica - Mytikas Seaside Hotel

Det nybyggede Costa Ionica - Mytikas Seaside Hotel ligger i rolige omgivelser direkte over den lange strand, lige uden for Mytikas på Grækenlands vestkyst. Slap af ved poolen, gå en lang og afslappende tur mod Mytikas og sæt dig til rette på en taverna til middag, mens dagen langsomt bliver til aften.