Mad og drikke i Rethymnon

God mad og drikke er selvfølgelig en del af ferien, og i Rethymnon finder du flere restauranter, barer og caféer, der serverer velsmagende retter og forfriskninger. Læs mere om vores restauranttips her!

The Roof highrise bar

Rethymnon er utrolig smuk i både dags- og aftenlys. For at få det bedste overblik over byen, skal du tage til Brasco Hotel og tage elevatoren op til deres tagterrasse. Her kan du sidde med en drink og nyde solnedgangen og den smukke udsigt.

Vin- og madfestival

I løbet af en uge i juli eller august afholdes en vin- og madfestival i Rethymnons bypark. Du betaler et minimalt entrégebyr, får et glas og kan gå rundt og prøvesmage vine og andre produkter fra området, såsom ost, kager og olivenolie. Der er også traditionel musik og danseforestillinger. Derudover arrangeres forskellige børneaktiviteter.

En italiensk perle

Nyd lækker mad på Paglaccio, en italiensk perle på strandpromenaden. Pizzaerne her er uforglemmeligt gode! De tilbyder også glutenfri pasta til dem, der tiltrækkes af den italienske specialitet.

Del småretter

Glem ikke at spise meze når du er i Grækenland! Restaurant Agrimia er kendt for sin lækre meze - bestil flere små retter og del med dine kære. 

Velsmagende menu for enhver smag

Dome er en populær restaurant, som er kendt for sin personlige service og lækre menu, både til morgenmad, frokost og middag!

Lækkersulten?

Hvis du leder efter noget sødt, så skal du besøge Hari's Crêperi i Rethymnons gamle bydel, nær Rimondibrunnen. Det er det bedste creperi i byen, hvor du kan lave din helt egen crepe. Af fyld kan du vælge mellem alt fra ost og skinke til chokolade, is og lækre jordbær.