Restaurant Olive Tree i Platanias

Gode restauranter på Kreta – vores bedste tips

Der er et stort udvalg af gode restauranter på Kreta. Vi hjælper dig med at finde den rigtige ved at guide dig igennem nogle af vores favoritter - fra hyggelige taverner til lækker sushi og gode isbarer. Gør din ferie endnu bedre med god mad på restauranter, der har det lille ekstra. Det kan være en smuk udsigt, en god atmosfære og lækre lokale specialiteter.

Gode restauranter i Platanias

Olive Tree er en hyggelig restaurant, der byder på en helt speciel atmosfære, god mad og en sødt personale. Restauranten ligger ved havet, og her kan du spise både morgenmad og middag. 

En anden restaurant du ikke  må gå glip af Platanias er Sonio Beach, beliggende direkte på stranden. Et besøg her er som at gå direkte ind i Mamma Mia-filmen, med charmerende indretning og lækker mad. Restauranten har mange tilbagevendende gæster - såvel turister som lokale. 

Spis godt i Chania

I Chanias smukke havn finder du restauranterne Zepos og Litos. Zepos er havnens ældste fiskerestaurant, som nu også byder på en varieret menu i stil med Lithos. Nyd græske lækkerier med solnedgangen i baggrunden! Adresse: Akti Kountourioti, den gamle havn, Chania.

Er du glad for is, skal du gå til Dimitriou Street i Chania og besøge de hyggelige isbarer. Er du heldig, kan du finde de lidt usædvanlige smage som mint og whisky! Kig ind og se, hvordan isen laves og dekoreres.

Autentisk og hjemmelavet i Hersonissos

Hvis du vil spise middag i billedskønne omgivelser, kan vi anbefale Sofas i det gamle Hersonissos. Lige ved pladsen, omgivet af brostensbelagte gader og hvidmalede huse, ligger den hyggelige restaurant, hvor du bydes på lækre, lokale specialiteter.

I Agia Marina tilbyder den hyggelige restaurant Lottos et bredt udvalg af lækre retter. Prøv deres svinemørbrad - den er virkelig god!  Adresse: Agia Marina, hovedvejen ved Silk Oil Gas Station.

Taverna Dimitris & Sakis er en enkel og populær taverne, som er beliggende nær hovedvejen til Agii Apostoli. Her laves lækker mad med stor kærlighed. Prøv nogle af deres specialiteter som fx Pita tou Papou - en krydret kødgryde på pitabrød toppet med lidt yoghurt. Her er også en legeplads til rådighed til de mindre gæster. Adresse: Mainroad Agii Apostoli/Kato Daratso.