5 grunde til at rejse til Plakias

5 grunde til at rejse til Plakias

Vil du lære mere om den relativt ukendte by Plakias på det sydlige Kreta? Læs vores rejsetips om, hvorfor du ikke må gå glip af en tur til Plakias!

1. Naturen

Det, der måske er mest karakteristisk for Plakias, er det imponerende landskab og naturen. Her bliver du mødt af høje, spredte bjergmure, huler, frodige træer og smukke strande – perfekt til enhver, der nyder vandreture og naturoplevelser.

2. Roligt, krystalklart vand

I Plakias nyder du krystalklart vand, som takket være de omkringliggende klipper også er roligt. Dette gør Plakias til en fantastisk destination for familier med børn, hvor de små kan plaske rundt uden store bølger.

3. Ægte atmosfære

I Plakias slipper man væk fra de store turistmængder - her er atmosfæren rolig og afslappet, og man møder den græske hverdag med små både og lokale, der står langs klipperne og meter. På samme tid er der masser af underholdning i byen, såsom cocktailbarer med live musik.

Stranden i Plakias

4. Strandpromenaden

Omkring den dejlige strandpromenade i Plakias er der masser af restauranter og butikker. Fra strandpromenaden strækker de snoede gyder, der skjuler hyggelige små souvenirbutikker, caféer og taverner. Om aftenen kan du sætte dig ned i en strandbar og nippe til en god drink ved solnedgang.

5. Godt udgangspunkt

Hvis du vil se mere af, hvad Kreta har at byde på, er Plakias et perfekt udgangspunkt! Benyt lejligheden til at foretage dagsture til Preveli-klosteret, Frangokastello-slottet, Knossos, Samaria-floden, Balos-lagunen og til den større by Rethymnon med sin kilometer lange sandstrand. De små landsbyer Mirthios, Spili og Agia Galini er også et besøg værd.