Castri Village

Det charmerende lejlighedshotel Castri Village ligger på en bakke med fantastisk udsigt over bugten. Her kan du nyde morgenmaden ved poolen og nyde den frodige udsigt. Vil du kombinere ferien med motion, er området velegnet til windsurfing og ture på mountainbike.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer eller 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Gæstfriheden, roen, udsigten, beliggenheden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 84 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Castri Village ligger nær den smukke og populære strand Vau, placeret mellem bjerge og oliventræer. Her findes pool samt en separat lille børnepool for små børn. Solstole og parasoller.

Pool-/snackbar og à la carte-restaurant. Èn gang om ugen, fra og med juni, er der mulighed for at deltage i hotellets traditionelle aften med lækre, lokale retter og græsk musik.

Gratis wifi på hele hotellet. Reception som er åben kl. 08.00-22.00. Gratis deponering i receptionen. Hotellet tilbyder at køre gæster frem og tilbage, der skal ud og handle (bestilles i receptionen). Windsurfing og mulighed for at køre mountainbike mod betaling (ikke i hotellets regi). Mange trapper og store niveauforskelle på hotelområdet. I nærheden af hotellet ligger Toplou, et munkekloster med prisvindende vine. Udendørs parkering på hotellet. Trapper og niveauforskelle inden for og uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet.

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Alle hoteller i Palekastro

Hiona Holiday

Hotel Hiona Holiday er smukt beliggende, blot fem minutters gåafstand fra et lille centrum og små hyggelige taverner i Palekastro på det østlige Kreta. På hotellet er der pool, poolbar og morgenmadsrestaurant. Du kan tage fra den ene paradisstrand til den anden til fods eller i lejebil.