Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 40 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Gæstfriheden, roen, udsigten, beliggenheden.
-
På INGEN måde

Bekræftet køb : 2023-10-06


10 ud af 10

+
Den gode familiære stemning. Familien var gode til at fortælle om grækenland og hjælpe med stort og småt
-

Bekræftet køb : 2023-09-29


4 ud af 10

+
Beligenhed
-
Mulighed for transport til nærliggende by

Bekræftet køb : 2023-09-29


10 ud af 10

+
Dejlige mennesker der ejer hotele Og mig En dejlige søde ansatte ❤️❤️
-
Alt var super god,kun vii fiii virke ikke godt

Bekræftet køb : 2023-09-29


9 ud af 10

+
Ro og. fred. God service. Sødt personale. Hyggeligt hotel. God mad i restauranten. Flot udsigt.
-

Bekræftet køb : 2023-09-22


5 ud af 10

+
Pool området
-
Det ligger langt væk fra alting

Bekræftet køb : 2023-09-22


10 ud af 10

+
Helt fantastisk service hele vejen igennem. Alle var hjælpsomme og kørte os sågar til Palekastro, da vi ikke havde leget bil. En helt igennem imponerende service
-
Se ovenfor og en rengøring helt i top. Lejligheden var lidt slidt, men alt andet vejede op for det. Wifi på hotellet lod dog meget tilbage at ønske. Hver aften hvor alle var på, var det nærmest umuligt at få adgang.

Bekræftet køb : 2023-09-22


8 ud af 10

+
Lille familieejet og drevet hotel eller minilandsby med lejligheder af god størrelse. Halvpension koncept. Vælg fra menuen og ikke fra en buffet. Rengøringsdamer var ekstraordinære. Vi havde to små børn, og de lavede lidt rod.
-
Afstand til nærmeste by. Man føler sig lidt forladt, hvis man ikke lejer en bil eller cykler. Offentlig transport i området er for dårlig.Som mange andre hoteller var morgenmaden nøjagtig den samme alle 7 dage. Måske kan de en dag uge lave en anden variation. Men overordnet morgenmad var fair at starte din dag.

Bekræftet køb : 2023-09-08


9 ud af 10

+
Service
-

Bekræftet køb : 2023-09-01


7 ud af 10

+
Glad personale
-
Beliggenhed. Det var oppe på et "lille bjerg" så vi skulle gå meget bare for at komme op i lejligheden

Bekræftet køb : 2023-09-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

84 bedømmelser
Meget godt
 
37
Godt
 
26
Middel
 
13
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

29-09-2019

af KurtS905 Kirke Hyllinge, Danmark

Dejligt sted med fantastisk udsigt

Vi boede 2 uger i Castri Village og nød hver eneste dag på stedet. Stedet ligger idyllisk placeret op ad en lille bjergside med fantastisk udsigt. Vi boede i en 2 værelses lejlighed som fungerede fint. Sengene var af blandet kvalitet og nogle trænger til udskiftning. Personalet er meget gæstfrie og hjælpsomme uanset hvad man spurgte om. En stor tak til georgos , Kaliopi og Julia, som var dem vi havde mest kontakt med. Stor morgenmadsbuffet, med rimeligt udvalg i forhold til prisen. Der findes en udmærket restaurant på stedet, med rimelige priser og rimelig kvalitet. En ting vil jeg dog bemærke....deres pommes frites eller patatas var desværre af ringe kvalitet( fra dybfrost ). Der er et skønt og meget velholdt poolområde på stedet. Der er mange trapper på stedet , så det er ikke handicapvenligt. Det anbefales at leje et transportmiddel, da der 3 km til nærmeste by. Kan kun anbefale dette lille familiedrevet Hotel på det varmeste. Der er mange gode strande i området og masser af udflugts muligheder. Håber snart at komme tilbage.

 
01-09-2019

af Kiki Q Neustift am Walde, Østrig

Et dejligt sted

Kan varmt anbefale dette skønne hotel. Hyggelige lejligheder i rigtigt græsk kompleks, som ligger forskudt af hinanden. Fantastisk beliggenhed, med en storslået udsigt udover bugten.... fred og ro, rent og pænt, med daglig rengøring og skift af håndklæder. 3 km fra den hyggeligste lille by, og masser af udflugtsmuligheder, med enten scooter eller bil.....

 
11-07-2019

af elskergraekenland Viborg, Danmark

Smukt beliggende i rolige omgivelser og dejlig morgenmad

Vi boede i en dejlig 2-værelses lejlighed med en fantastisk panoramaudsigt. Sengene var behagelige og med topmadrasser. Hotellet er familiedrevet og man føler sig meget velkommen. Morgenmaden var rigtig god og meget var hjemmelavet. Det var skønt at starte dagen med. Der er meget stejlt op til hotellet, men kufferterne blev kørt op til vores lejlighed. Det blæste en del nogle dage, og man oplever mere blæsten fordi hotellet ligger op ad en bakke. Vi lejede bil hjemmefra, da vi gerne vil ud at opleve på vores ferie. Da indkøb ligger 3 km væk, vil vi anbefale, at man lejer bil, medmindre man nærmest kun lever på hotellet. Vi kan varmt anbefale Castri Village, der er et sted ud over det sædvanlige. Området er også anderledes end det Vestkreta vi kendte. Der er oliventræer så langt øjet rækker, lilla timiantuer og bistader, dejlige små byer. Vi kan anbefale at besøge Toplouklostret og Vai og de andre små strande, Xerokambos stranden med saltindsøen, der var næsten udtørret. Man spiser rigtig godt i området. Kan varmt anbefale dette meget lidt turistede sted.

 
26-06-2018

af Micki C Randers, Danmark

Helt afslappende i flotte omgivelser

Hotel Castri Village ligger på en bjergskråning i udkanten af landsbyen Palekastro. Det er er rigtig fint hotel med flotte, rummelige og rene lejligheder. Lejlighederne har hvad man har behov for såsom køleskab, service, aircondition m.m. Hotellets perle er helt klart morgenmaden, der er frisk, vellavet og smagfuld. Morgenmaden er simpel, men der kommer daglige overraskelser som blandt andet Loukoumades, squash-frikadeller osv. Ydermere er service, rengøring og reception venlige, imødekommende, gæstfri og behjælpelige. Pool-området var også rigtig fint og rent, og det var aldrig rift om solsenge. Omkring hotellet ligger der en strand, Kouroumenos Beach med der par enkelte tavernaer/restauranter. Fine i standard og fin i pris. Udvalget er lidt større i Palekastro (3 km væk), hvor der også er en bager og minimarkeder. TIP: lej en bil!!!! Der er langt til alting fra hotellet, og hvis man gerne vil opleve noget, skal man booke en bil. Dette er hotellet behjælpelig med til en fair pris. I området kan man gå Zakros Kløften, tage til Itanos eller besøge palmestranden Vai. Det tager også kun 25 min til Sitia i bil, og vejene er af god standard. Alt i alt et rigtig godt til hotel til prisen, hvor der er rigtig mulighed for afslapning. Skal man opleve meget, og søger man larm og pulserende byliv, er dette det forkerte sted. Den høje karakter gives grundet flot udsigt, venligt og behjælpeligt personale samt gode værelser/lejligheder og dejlig morgenmad.

 
29-06-2017

af BirgitteSjensen Skive, Danmark

Det er ok, til prisen

Værelserne er ok, men vi fik et, hvor køleskabet var direkte ulækkert .. Heldigt, at vi ikke skulle bruge det, til andet end drikkevarer .. Udsigten er rigtig flot .. Dog er beliggenheden elendig, hvis man gerne vil ind til "byen", men ikke har bil .. Med byen ment i anførselstegn, at der er 2 butikker og 2 restauranter, sådan cirka .. Så der er intet at komme efter .. Personalet var ok, de var venlige, men ikke smilende .. Kunne godt komme her igen, men bestemt KUN med bil ..