Panorama Crete

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Panorama byder på en fantastisk udsigt over havet og her venter afslappende dage ved poolen og en magisk solnedgang fra hotellets infinity-pool. Tilkøb All Inclusive for en ekstra behagelig ferie, og vil du virkelig nyde det, bør du booke et værelse med fælles pool – du får havudsigten gratis.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2 personer. Superior-værelser med delt pool for 2 personer. 1.værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og den gode stemning
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 120 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nyrenoverede hotel Panorama ligger oppe på en bakke med en dejlig udsigt over havet. Hotellet består af en hovedbygning med dobbeltværelser og en del med privat lounge og pool, som kun må anvendes af gæster i superior-værelser. Her er et fint poolområde med solstole og parasoller. Poolhåndklæder indgår.

Stranden, som ligger lige nedenfor hotellet, består mest af sten og klipper. Lavvandet og finkornet sandstrand ligger ca. 700 meter fra hotellet med solstole og parasoller mod betaling. Strandbar i højsæsonen med drikkevarer mod betaling.

På hotellet er der en buffetrestaurant, Symposium, der serverer alle måltider med 360 graders udsigt over havet. Poolbaren/restauranten Almyra serverer drikkevarer og frokost. På hotelområdet findes også to barer og en kiosk, der er åben nogle timer om dagen.

Gratis nybygget udendørs fitness-område og fitnessrum (for gæster over 16 år, yngre må kun være der i selskab med voksne). Sportsaktiviteter som tennis, billard, bordtennis, nogle mod betaling. Massage, sauna og hammam mod betaling. I perioden maj-september arrangeres forskellige aktiviteter for børn og voksne såsom minidisco og vandgymnastik. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice kl. 07.00-01.00 mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik mellem hotellet og havet. Hotelområdet og strandsiden er forbundet med en gangbro.

Hotellet består af to dele, en bygget i 1980 og renoveret i 2021 og en ny del bygget i 2023.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Symposium restaurant, kl. 07.15-10.30
 • Snacks i Symposium restaurant, kl. 10.30-12.30
 • Is, kl. 10.30-17.30
 • Frokostbuffet i Symposium restaurant, kl. 12.30-15.00
 • Frokostbuffet i Almyra restaurant, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i Symposium restaurant, kl. 16.30-17.30
 • Middagsbuffet i Symposium restaurant, kl. 19.00-21.30.
 • En middag om ugen i à la carte-restauranten Almyra, kl. 20.00-22.30. Bordreservation er påkrævet.
 • Lokale og nogle internationale drikkevarer såsom øl, vin, cocktails og sodavand ad libitum, kl. 10:00-24:00. I poolbaren kl. 10.00-18.00 og i lobbybaren kl. 18.00-24.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. All Inclusive Ultra gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Kato Stalos

Pegasus

Hotel Pegasus er et familievenligt lejlighedshotel i Kato Stalos, der ligger højt i rolige og grønne omgivelser. Stranden ligger inden for gåafstand, og hvis du foretrækker at svømme, har hotellet et dejligt poolområde i haven. Hotellet er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske Kretas fantastiske natur på cykel. Hotellet kan hjælpe med både cykeludlejning og guidede cykelture.

Faros Crete

På Hotel Faros Crete bor du ved stranden i Kato Stalos, så det er bare at beslutte, om du ønsker at nyde en svømmetur i havet eller i poolen. Om aftenen er det meget sandsynligt, at du følger trop til hotellets musikbar, som er samlingspunktet for mange af vores gæster. Har du lyst, kan du hoppe på bussen og tage ind til Chania by, hvor tavernaer, barer og hyggelige butikker venter blandt de smalle gyder.

Veli

Lige ved stranden i Kato Stalos ligger Hotel Veli, der er et enkelt og familiedrevet strandhotel med en skøn græsk atmosfære. Her bor du i gåafstand til centrum af Kato Stalos centrum, hvor du finder et par hyggelige taverner og barer. Book en lejlighed med havudsigt for at nyde havets brusen fra balkonen.

Hermes Crete

Hermes Crete er et godt lejlighedshotel beliggende på en bakke ovenfor Kato Stalos. Her har du en pool og en dejlig have, hvis du bor på hotellet. Ellers er beliggenheden med nærhed til Chania, Agia Marina og Platanias helt perfekt. Hotellet fungerer godt som base for en skøn ferie på Kreta, uanset om du vælger dage på farten eller andre oplevelser.

Kleopatra Crete

I rolige Kato Stalos, omgivet af en smuk have, ligger lejlighedshotellet Kleopatra Crete. Her kan du nyde roen og lade batterierne op. Der ikke langt til Agia Marina og Platanias, som ligger vest for Kato Stalos. Tager du i stedet bussen mod øst, kommer du hurtigt til Agii Apostoli og til Chania-by med sine charmerende gyder med restauranter, barer og hyggelige butikker.

Elia Kato Stalos

Lejlighedshotellet Elia Kato Stalos har en perfekt beliggenhed i centrum og kun et stenkast fra stranden i Kato Stalos. Her bor du i rummelige lejligheder i fine pastelfarver. På hotellets tagterrasse findes desuden en lille pool og solstole at slappe af i.

Kato Stalos Mare

Kato Stalos Mare er smukt beliggende på den fine strand i Kato Stalos. Det her lidt ældre hotel er bygget omkring den hyggelige pool og tilhørende restaurant. Din feriebolig er i lejlighed og du har muligheden for at tilkøbe havudsigt.