Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle balkoner med havudsigt eller begrænset havudsigt. En stor dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i en konvertibel lænestol, sovesofa eller enkeltseng. I nogle rum bliver der trængsel, når der bor tre personer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: ca. 23-26 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon og havudsigt. Aldersgrænsen for at bo på denne værelsestype er 16 år. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondtion og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Beboere i superior-værelserne har også adgang til en privat lounge, Executive-fløjen lounge, med aviser, bøger, kaffe/te samt øl og udvalgte alkoholdige drikkevarer kl. 10.00-18.00. Du har også gratis adgang til sauna.

Værelsesstørrelse: ca. 23 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse med delt pool

Superior-værelser med fælles pool, terrasse og havudsigt. Aldersgrænsen for at bo på denne værelsestype er 16 år. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Beboere i superior-værelserne med fælles pool har også adgang til en privat lounge, Executive-fløjens lounge, med aviser, bøger, kaffe/te samt øl og udvalgte alkoholdige drikkevarer kl. 10.00-18.00. Du har også gratis adgang til sauna.

Værelsesstørrelse: ca. 26 kvm.
Antal personer: 2 personer.