1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon og delvis havudsigt. Soveværelse med kombineret minikøkken. En dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

To-værelses lejligheder med balkon og delvis havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum/minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle balkoner med havudsigt eller begrænset havudsigt. En stor dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i en konvertibel lænestol, sovesofa eller enkeltseng. I nogle rum bliver der trængsel, når der bor tre personer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: ca. 23-26 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon og havudsigt. Aldersgrænsen for at bo på denne værelsestype er 16 år. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Børn under to år tæller med i det maksimale antal personer i værelset.

Beboere i superior-værelserne har også adgang til en privat lounge, Executive-fløjen lounge, med aviser, bøger, kaffe/te samt øl og udvalgte alkoholdige drikkevarer kl. 10.00-18.00.

Værelsesstørrelse: ca. 23 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse med delt pool

Superior-værelser med fælles pool, terrasse og havudsigt. Aldersgrænsen for at bo på denne værelsestype er 16 år. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Beboere i superior-værelserne med fælles pool har også adgang til en privat lounge, Executive-fløjens lounge, med aviser, bøger, kaffe/te samt øl og udvalgte alkoholdige drikkevarer kl. 10.00-18.00.

Værelsesstørrelse: ca. 26 kvm.
Antal personer: 2 personer.