Sentido Pearl Beach Kos

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Sentido Pearl Beach Kos er et elegant hotel, der ligger lige ved den kilometerlange sandstrand Marmari Beach. Hotellet er kun for gæster over 16 år, og atmosfæren er afslappende og rolig. Book et dobbeltværelse med delt pool, hvis du vil bo lidt mere luksuriøst og for dig selv på ferien.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stilfuldt og rent
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 86 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elegante Sentido Pearl Beach Kos ligger på det nordlige Kos ved de smukke sanddyner og Marmari-stranden. Hotellet byder kun gæster over 16 år velkommen, og stemningen er rolig og afslappet.

Ved poolområdet er der solstole og parasoller, og i poolbaren kan du købe en forfriskende drink. Håndklædeservice indgår. Hvis du vil have lidt ekstra luksus på ferien, kan du booke et værelse med delt pool og nyde privatlivets fred. Et stenkast fra hotellet ligger Marmari Beach, der er omgivet af sanddyner og træer, der giver naturlig skygge. Den kilometerlange strand er også perfekt til gåture eller løb.

Hotellets restaurant serverer både buffet og retter fra en a la carte-menu. Hvis du kan lide at træne, er der et fitnessrum, aerobics- og fitnessundervisning (mod betaling), og der arrangeres vandsport på stranden. Billard mod betaling. Til afslappende pauser anbefales spaen, hvor der er adgang til en række skønheds- og spabehandlinger såsom massage mod betaling. Gratis wifi på hele hotellet.

Marmari centrum ligger inden for gåafstand, hvor charmerende græske taverner, souvenirbutikker og butikker venter. Ca. 15 kilometer væk ligger den livlige by Kos, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, natklubber og spændende seværdigheder. Lokaltrafik uden for hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

I All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Tidlig morgenmad (mod forespørgsel), kl. 06.00-07.30
  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Snacks i baren, kl. 10.30-18.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin samt lokale drikkevarer og spiritus ad libitum, kl. 10.00-24.00