Sentido Pearl Beach Kos

Sentido Pearl Beach Kos er et elegant hotel, der ligger lige ved den kilometerlange sandstrand Marmari Beach. Hotellet er kun for gæster over 16 år, og atmosfæren er afslappende og rolig. Book et dobbeltværelse med delt pool, hvis du vil bo lidt mere luksuriøst og for dig selv på ferien.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Roen pga det er et voksenhotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 99 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elegante Sentido Pearl Beach Kos ligger på det nordlige Kos ved de smukke sanddyner og Marmari-stranden. Hotellet byder kun gæster over 16 år velkommen, og stemningen er rolig og afslappet.

Ved poolområdet er der solstole og parasoller, og i poolbaren kan du købe en forfriskende drink. Håndklædeservice indgår. Hvis du vil have lidt ekstra luksus på ferien, kan du booke et værelse med delt pool og nyde privatlivets fred. Et stenkast fra hotellet ligger Marmari Beach, der er omgivet af sanddyner og træer, der giver naturlig skygge. Den kilometerlange strand er også perfekt til gåture eller løb.

Hotellets restaurant serverer både buffet og retter fra en a la carte-menu. Hvis du kan lide at træne, er der et fitnessrum. Billard mod betaling. Til afslappende pauser anbefales spaen, hvor der er adgang til en række skønheds- og spabehandlinger såsom massage mod betaling. Gratis wifi på hele hotellet.

Marmari centrum ligger inden for gåafstand, hvor charmerende græske taverner, souvenirbutikker og butikker venter. Ca. 15 kilometer væk ligger den livlige by Kos, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, natklubber og spændende seværdigheder. Lokaltrafik uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Enkel morgenmad (mod forespørgsel) i hovedrestauranten, kl. 05.00-07.00
  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.30-10.30
  • Sandwiches i restauranten, kl. 10.30-12.30
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.30-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin samt lokale drikkevarer og spiritus ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in til du forlader hotellet på hjemrejsedagen.

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Tropical Sol

Hotel Tropical Sol tilbyder et frodigt hotelområde med den bedste beliggenhed i hyggelige Tigaki på Kos. Her bor du nær stranden og både svømme i poolen eller i havet. Om aftenen er det dejligt at slentre ind til centrum af Tigaki, hvor der er et lille udvalg af restauranter og taverner.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas byder på skøn beliggenhed i Tigaki på Kos. Her mødes du af nyrenoverede, moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære. Nyd skønne dage i solen ved poolområdet eller på den nærliggende sandstrand. Tilfredse gæster, høj komfort og et lokalt touch gør, at Pelopas er en af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Pyli Bay

All Inclusive-hotellet Pyli Bay ligger i bekvem gåafstand fra sandstranden i Marmari, og til Kos by kan du tage den lokale bus. Ved Pyli Bay er der et dejligt poolområde, der er perfekt for skønne og afslappende feriedage.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.

Cavo Mediterraneo

Cavo Mediterraneo, som ligger i rolige Marmari på Kos, her sættes pris på stilhed og ro. Her er det nemt bare at være uhøjtidelig og nyde ferien.

Giakalis Aqua Park Resort

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos, er der vandrutsjebaner til børn, så dette kan være den næste destination for alle vandglade familier. De rummelige dobbeltværelser kan rumme op til 4 personer og All Inclusive indgår i prisen. Og desuden kan du komme til sandstranden på få minutter.