Natura Park Village Hotel & Spa

Natura Park Village Hotel & Spa ligger direkte ovenfor stranden i Psalidi på øen Kos. Her venter afslappende feriedage ved en af hotellets pools og kun få skridt væk venter stranden med solstole og parasoller. Lej gerne en cykel og tag en dagstur ind til Kos by, hvor restauranter, barer og butikker venter. Halvpension er inkluderet og All Inclusive kan tilkøbes.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelse superior for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 25 m
Til centrum: 5,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Natura Park Village Hotel & Spa ligger ved havet, og her kan du tilbringe mange dage ved poolen, på stranden og tage en afstikker på cykel til Kos by. Hotellet er velegnet til dem, der gerne vil have lidt at lave i ferien, men også kan tage det roligt med en bog eller slappe af i hotellets spa. Det bliver ekstra luksuriøst og tilbagetrukket, hvis du booker en suite med privat pool.

Hotellet har to poolområder, hver med en stor pool og en separat børnepool. Jacuzzi ved et poolområde. Solstole og parasoller er tilgængelige både ved pools og på den grovkornede sandstrand. Poolhåndklæder mod depositum. Der er også en indendørs pool med jacuzzi, mod betaling.

Natura Park Village Hotel & Spa har en buffetrestaurant, Ambrosia, hvor du kan spise morgenmad, frokost og middag. Der er også en à la carte-restaurant, bordreservation kræves. I poolbaren spiser du enklere retter i løbet af dagen, og i baren og i poolbaren kan du få noget godt at drikke.

Her vælger du selv, hvor aktiv du vil være, eller om du bare vil slappe af ved poolen. Der er spa med fitnessrum, hammam, sauna, indendørs pool - alt sammen mod betaling. Tennis mod betaling. Cykel- og biludlejning. Bordtennis. Volleyball. Billard mod betaling. Vandpolo, aerobic og vandgymnastik. Mountainbike ture. Forskellige vandsportsaktiviteter såsom kitesurfing og windsurfing mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Minimarked. Hotellet består af en hovedbygning og 28 to-etagers bygninger uden elevator. Der er afstand mellem hotelfaciliteter og værelser. Afstanden til stranden varierer alt efter hvor på hotellet du bor, lige fra 25 meter op til ca. 200 meter. Der er omkring 5,5 kilometer til byen Kos og uden for hotellet er der et busstoppested.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

I All Inclusive indgår:

 • Kontinental morgenmad i restaurant Ambrosia, kl. 05.00-07.00, på forespørgsel
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Ambrosia, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i poolbaren Oasis, kl. 10.30-12.00
 • Frokostbuffet i restaurant Ambrosia, kl. 12.30-14.00
 • Varme og kolde retter i Oasis poolbar, kl. 12.00-15.00
 • Eftermiddagskaffe og frugt i Oasis poolbar, kl. 15.00-17.00
 • Is i Oasis poolbar, kl. 10.00-18.00
 • Middagsbuffet i restaurant Ambrosia, kl. 19.30-21.30
 • En middag pr. ophold i den græske taverna-restaurant, kl. 19.30-22.00
 • Øl, vin og drinks i en af hotellets barer ad libitum, kl. 09.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

Midt på stranden lige udenfor Kos by ligger det populære All Inclusive-hotel Mitsis Ramira Beach Hotel. Her findes en skøn have med et stort poolområde med rutsjebaner til sjov og leg. Desuden bor du bekvemt med All Inclusive.

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites er perfekt beliggende ved havet og er beliggende i en smuk have. Her venter morgendyk inden morgenmaden i havet og afslappende dage med familien ved hotellets pools. Morgenmad og aftensmad er inkluderet, og der er mulighed for tilkøb af All Inclusive for også at give din pengepung ferie!

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger lige uden for Psalidi på Kos og har alt til en dejlig og afslappende ferie for hele familien. Her findes en flot infinity-pool, og halvpension er inkluderet. Hotellet har spa med indendørs pool og du bor i komfortable og pænt indrettede værelser og suiter