Mitsis Ramira Beach Hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Midt på stranden lige udenfor Kos by ligger det populære All Inclusive-hotel Mitsis Ramira Beach Hotel. Her findes en skøn have med et stort poolområde med rutsjebaner til sjov og leg. Desuden bor du bekvemt med All Inclusive.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser med 2 ordinære senge for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Servicen - de var meget serviceminded.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mitsis Ramira Beach Hotel er et populært hotel beliggende direkte ved en privat rullestensstrand med solstole, parasoller og strandbar. Det store poolområde er frodig, og her finder du tre pools; en saltvandspool og en ferskvandspool og samt en børnepool med vandrutsjebane. Solstole og gratis håndklædeservice. Poolbar.

I All Inclusive-programmet indgår to a la carte-restauranter (reservation kræves); en italiensk restaurant, Il Grande Forno, og kødrestauranten Meat. Nobel påklædning kræves ved middag, og sandaler og korte bukser til herrer er ikke tilladt. Hovedrestauranten har temaaftener fire gange om ugen. Der er mulighed for glutenfri, laktosefri, veganske og vegetariske retter mod forespørgsel på forhånd. Hvis du vil prøve traditionelle græske retter til morgenmad, er dette muligt mod booking. Ved morgenmadsbuffeten findes der bl.a. friskpresset appelsinjuice og smoothies. For børnene er der en separat buffet. Om dagen serverer hovedrestauranten enkle retter og is, og på hotellet er der desuden et creperie. På hotellet findes flere barer.

Hotellet har mange gratis faciliteter som udendørs fitness-faciliteter, fodbold, beach volley, basketball, bordtennis og tennis. Dykning, windsurfing og kitesurfing mod betaling. Mulighed for ridning mod forespørgsel og betaling. Animationsteam som arrangerer forskellige aktiviteter. Børneklub i hotellets regi, kl. 10.00-17.00 for børn 4-7 år. Aftenaktiviteter kl. 20.00-21.30. For børn i alderen 8-12 år findes der en maxi club, og for børn 12-16 år en junior-club.

Gratis wifi på hotelområdet. Minimarked. Hotellet består af flere bygninger, og værelserne er placeret i alle bygninger, der er beliggende nær hotellets faciliteter.

Ca. 3 km øst for Kos by. Lokalbus til Kos by flere gange om dagen. Du kan også vælge at cykle, da hotellet tilbyder cykeludlejning.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Kontinental morgenmad, kl. 04.00-07.00
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • Buffet, kl. 22.00-04.00
 • Brunch i á la carte restauranten Italien, kl. 09.00-12.00, bordreservation kræves
 • Middag i á la carte restauranten Italien, kl. 18.30-22.00, bordreservation kræves
 • Crepes og is i Creperie, kl. 10.00-22.00
 • Picnickurv mod forespørgsel
 • Afternoon tea, kl. 17.00-19.00
 • Lettere frokostretter i Beach Bar Canteen, kl. 12.00-17.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer. kl. 10.00-02.00
 • Frokostpakke ved udflugter kan arrangeres ved forudbestilling

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til afrejse på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Psalidi

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites er perfekt beliggende ved havet og er beliggende i en smuk have. Her venter morgendyk inden morgenmaden i havet og afslappende dage med familien ved hotellets pools. Morgenmad og aftensmad er inkluderet, og der er mulighed for tilkøb af All Inclusive for også at give din pengepung ferie!

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger lige uden for Psalidi på Kos og har alt til en dejlig og afslappende ferie for hele familien. Her findes en flot infinity-pool, og halvpension er inkluderet. Hotellet har spa med indendørs pool og du bor i komfortable og pænt indrettede værelser og suiter

Natura Park Village Hotel & Spa

Natura Park Village Hotel & Spa ligger direkte ovenfor stranden i Psalidi på øen Kos. Her venter afslappende feriedage ved en af hotellets pools og kun få skridt væk venter stranden med solstole og parasoller. Lej gerne en cykel og tag en dagstur ind til Kos by, hvor restauranter, barer og butikker venter. Halvpension er inkluderet og All Inclusive kan tilkøbes.